Lauantaina vietettiin rentoa iltaa maalla tuttuun tapaan kaveripariskunnan luona: ohjelmassa oli saunomista, ruuanlaittoa, telkkarin katsomista sekä Wii-pelejä. Tarkoitus oli katsoa leffaakin, mutta se vaan jäi kun jäätiin tuijottamaan Putousta. En ollut kyseistä showta koskaan katsonut, ihan vaan koska mä en yleisesti ottaen katso telkkaria, mutta kuullut sentään puhuttavan. Olihan sitä ihan hauska seurata, varsinkin kun jo taisteltiin finaalipaikoista.

Tulppaaneita vieraissa
Vietiin tuliaisiksi tulppaanikimppu. Olikohan se edes tämä puska? Samaa sävyä ainakin.

Piffit
Ruokapuolta varten S oli leiponut sämpylöitä ja alkuillasta uunissa paistui hirvenlihapihvit.

Ruokakupilla
Nannalla ja Patella oli myös nälkä.

Hampurilaisbuffet

Saunan jälkeen kokosimme pöytään oikein kunnon hampurilaisbuffetin. Sämpylän ja pihvin lisäksi väliin saattoi sujauttaa mm. pekonia, halloumia ja fetaa, avokadoa, kurkkua, tomaattia ja salaattia. Sitten vielä “kostukkeeksi” dippi- tai omatekoista cheddarkastiketta sekä lisukkeeksi rapsakoita ranskalaisia. Jokainen sai koota burgeristaan juuri sellaisen (ja niin ison) kuin tahtoi. Ja voin kertoa, että hyvää todellakin oli!

Valmis keko
Tällainen oli mun lopputulos. Slurps!

Oi muuten jotenkin tosi hankala keksiä ruokaa, joka olisi paitsi hyvää myös kätevä kokkailla porukalla. Viime kerrallahan teimme pizzaa, yksi vaihtoehto olisi tortillat – ja siihen loppui oma mielikuvitukseni. S onneksi keksi burgerit, helppoa mutta sitäkin herkullisempaa. Mitäköhän seuraavaksi kehittelisi..? Ehdotuksia sopii toki heitellä kommenttilootan puolella. :)