Uskaltauduin viimein kokeilemaan kaikkialla hehkutettua COSia verkkokaupan kautta – Suomen ensimmäinen liikehän on vasta tuloillaan, Helsinkiin kuinkas muutenkaan. Torstai-iltana viime viikolla klikkailin ale-puolelta muutaman tuotteen ostoskoriin ja annoin VISAn laulaa. Tämän viikon keskiviikkona puhelimeen tuli odotettu tekstiviesti, että paketti olisi noudettavissa lähi-Siwastamme. Kätevää.

COS-painotteinen asu

Ilahduin paketin sisällöstä niin, että heitin heti seuraavana päivänä kaikki uudet artikkelit päälleni yhtä aikaa. Kerrankin hyvin valitut värit siis!

Parasta paketissa oli ehdottomasti musta neuletakki, materiaali 100% merinovillaa ja ah niin pehmeää. Miesten malli ja koko S toimii mulla loistavasti – naisten neuletakit ovat usein höntin mallisia eikä niiden koosta voi koskaan olla varma. Neule on aika ohut mutta yllättävän lämmin, tai ehkä olen kokemattomana ollut skeptinen merinovillan lämpöisyyden suhteen. En ole enää.

Keltainen ihanuus on puuvillainen paita, jossa on reiät peukaloille: top with thumbholes. ♥ Huolittelematon reuna rullautuu kivalla tavalla ja ohuehko puuvilla tuntuu mukavalta ihoa vasten. Aika läpikuultava tuo kyllä on, mutta vaaleanharmaa alustoppi näyttäisi ainakin kuvien mukaan pysyvän sopivasti piilossa.

Väriskaala täydentyi kauniilla tummanharmaalla, nimittäin villasekoitesukkahousuilla (54% villaa, 41% polyamidia, 5% elastaania). Tuntuvat jalassa samalta kuin ns. normaalit sukkahousut mutta a. ovat lämpimämmät ja b. eivät mene niin helposti rikki. Kestävyyttä testasin lyömällä polven bussissa penkkiin niin että polveen tuli nirhauma, sukkiksiin ei jälkeäkään. (Polveen sattuu vieläkin, auts.)

Yksityiskohtia

Mainittavaa lienee myös kuvissa näkyvä veska, jonka tulin hankkineeksi viime viikolla Stockalta. Olin ihastellut Selected Femmen laukkua monessa eri osoitteessa (mm. Heijastuspinnassa), mutten edes ollut vaivautunut etsimään kun kommenttibokseissa huudeltiin että ovat kaikkialta loppu. Ja sitten pyöriessäni päämäärättömästi Stockan naistenvaatenurkassa laukku yhtäkkiä on siinä silmieni edessä! Juuri oikeassa värissä, viimeinen rivissä. Mallailin peilin edessä ehkä kymmenen sekuntia ja suuntasin kassalle. Kiitos kanta-asiakassetelin hinta putosi kympillä, vaikka oli se silti aika paljon tuollaisesta taskuvarkaiden unelmasta. Tosin olen käyttänyt laukkua päivittäin ja se on ihana, kun sinne mahtuu vaikka koko elämä!

Päivän asuun kuului eilen COS-artikkeleiden sekä Selected Femmen laukun lisäksi sulkakorvikset ja linnunkallokoru Fashionology, rannekello Axcent, revityt farkkushortsit Zara sekä prätkämonot Vagabond. Kuvista kiitän kanssa-asujaa, joka jaksoi kärsivällisesti räpsiä ruutuja ohjeideni mukaisesti. Kiitos muru!

We thought you might like to know...

Loppukevennys: COS-sukkahousut olivat vyötteen lisäksi vielä muovipussissa ja pussin päällä oli yllä oleva tarra. Hauska yksityiskohta ja olivat todella perille saapuessaan in perfect condition.