Muhun on iskenyt pahemman laatuinen kuume, nimittäin kynsilakkakuume. Ei ole kyse siitä etteikö mulla olisi tarpeeksi kynsilakkoja ja valinnanvaraa (onhan mulla, osa 1 & osa 2), mutta silti suorastaan himoitsen uusia sävyjä kynsilleni. Onneksi olen “kalliiden” (yli 10e) lakkojen suhteen pihi ja halpojen suhteen epäileväinen – pysyy ehkä vielä jotenkuten homma hallinnassa.

Yksi pienenpieni tilaus mun oli kuitenkin tehtävä, koska tulin (kiitos internet!) tietoiseksi ehkä khuuleimmasta kynsilakasta evö. Kattokaa nyt hei:

Orly: Halley's Comet

Avaruuskynnet yhdellä ainoalla lakalla! Ja se avaruus on vieläpä turkoosisävyinen. Kyseinen ihanuus on Orlyn syksyn 2010 Cosmic FX -kokoelman sävy Halley’s Comet, ihan mahtava nimikin – ainakin hienompi kuin OPIn samansävyisellä Catch Me In Your Net -lakalla. En ole aiemmin Orlyn kynsilakkoja kokeillut yhtä varpaankynsikertaa enempää, mutta näin ensimmäisen testauksen perusteella ei ole pahaa sanottavaa. Kumisesta korkista on hyvä pitää kiinni, suti on okei, levittyvyys hyvä ja yksi kerros riittää kuvan tulokseen (joka on hippasen tummempi luonnossa).

Saatan himoita setistä paria muutakin avaruussävyä… Sininen Lunar Eclipse näyttää mielettömältä, samoin kuin violetti Out Of This World. Oi ja voi! Vielä kun löytäisi jostain yhtä helpon version tummapohjaisesta avaruussävystä selkeästi monivärisillä hileillä!

OPI: Nail Envy Original

Komeetan kanssa nappasin samaan tilaukseen OPIn vahvistavan Nail Envy Originalin, vihdoin ja viimein. En ehkä olekaan kuin parisen vuotta pohtinut sen hankkimista… Nyt osui kohdalle passeli hinta, joten klik klik ja pakettia odottamaan. Näin alkuun kun en malta luopua värikkäistä kynsistä käytän Nail Envyä pohjalakkana, jossain kohtaa ajattelin kyllä testata vahvistustehoa ohjeiden mukaisesti kuuriluontoisena.

Hintapolitiikasta sananen: kotimaan kamaralla Nail Envyn hinta on jotain 27e kieppeillä ja Orlyn lakkojen kai jotain vajaa 20e. Mä maksoin tuosta parista 17e ja risat – postikuluineen! Kiitos rakas Suomi järjettömistä hinnoista, onneksi eBay on ystävällisempi. Paketti tuli jenkkilästä ja tupsahti postiluukusta alle viikossa. Aika jees.

Make Up Store: Hilde

Viimeinen tapaus ei ole ostos vaan lahjus taannoisesta Selected-illasta. Aiemmat kokemukseni Make Up Storen kynsilakoista eivät ole mitenkään imartelevia eikä hileinen pinkki Hilde muuttanut käsityksiäni. Lakka levittyy kyllä hyvin mutta kuivuminen kestää ja kestää, päällyslakasta huolimatta. Vaatii myös kaksi kerrosta ja korkki on jotenkin epäsopiva käteen. En ostaisi.

Pariisin Kevät – Kaikki on satua [2012]