Kuten olen aiemminkin maininnut, jaksan harvemmin innostua vaateketjujen yhteistyö- ja erikoismallistoista. Sonia Rykiel pour H&M on tähän mennessä edelleen ainoa oikeasti innostanut mallisto, tai no olihan se jouluinen H&M Dragon Tattoo hyvinkin inspiroiva setti, mutta valitettavasti meni täysin ohi lanseerausajan takia – yleensä H&M:n erikoismallistot tulevat myyntiin aamulla tai aamupäivällä, mutta tämäpä olikin ilmeisesti ollut ostettavissa nettikaupasta heti viisareiden siirtyessä uuden päivän puolelle. Onneksi täydellinen villakangas löytyi kuitenkin niin ei harmita ihan niin paljoa Dragon Tattoo -menetys.

Nyt sen sijaan minut on hurmattu. Ei, en rynnännyt ensimmäisten joukossa 21.3. Lindexille, kun Holly & Whyte -mallisto Gwyneth Paltrow keulakuvanaan tuli myyntiin, mutta onneksi ei tarvinnutkaan – viime viikonloppuna ainakin Turun keskustan liikkeessä valikoimaa oli edelleen kiitettävästi. Ihastuin malliston raikkauteen ja värien kyllyyteen: rentoja mutta asiallisia vaatteita väreinään mm. laivastonsinistä, oranssia, vihreää. Nam!

Holly & Whyte

Ja kun kerrankin osui sekä värit että mallit kohdalleen, saatoin hieman innostua… Sunnuntaisella pikavisiitillä nappasin tummansiniset chinot, jotka sitten osoittautuivat niin onnistuneeksi hankinnaksi että kävin viikolla hakemassa samat oranssina. Sopivasti vajaamittaiset housut ovat 98% puuvillaa ja 2% elastaania, kangas paksuhkoa eli sopivat loistavasti Suomen takatalviseen kevääseen. (Vihreätkin houkuttaisivat, mutta ei kerrota siitä kenellekään.)

Housujen lisäksi vaatekaappini täydentyi ihanan sinisellä neuletakilla, joka on mukavan pehmeä, juuri oikean mallinen ja siinä on taskut. Vielä kun materiaali olisi ollut 100% puuvillaa tai esim. merinovillaa, olisin vieläkin iloisempi. Juuri materiaalin (55% puuvillaa, 25% polyamidi, 20% viskoosi) takia ostopäätös ei ollut heti selvä, mutta totesin sitten että kaapissani on huutava pula neuletakeista (koska käytän niitä about päivittäin) ja olen todella nirso mallin suhteen, joten pakko se on kokeilla. Toivotaan parasta, ettei neule heittäydy nyppykasaksi heti ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Veikkaan, että laivastonsininen ja oranssi muodostavat tänä keväänä oman tyylini väripaletin yhdessä mustan, harmaan ja valkoisen kanssa. Joukossa ehkä myös ripaus punaista ja keltaista. Värit ja kesä! ♥

(Chinot 19,95e/pari ja neuletakki 27,95e; kaikki Lindex.)

Enrique Iglesias – Euphoria [2010]