Tunnustan: ostin kengät.

Mielessä on jo pidempään pyörinyt ajatus herrainkengistä, jotka olisivat erinomainen lisä tällaisen korkovammaisen kenkähyllyyn. Helsingin reissulla tuli vihdoinkin vastaan omaa silmää miellyttäviä pareja ja Ziossa luulin jo löytäneeni täydellisen parin – vaan ei Wondersin malli sopinutkaan jalkaani. Myöhemmin samana päivänä bongasin Nilsonilla vaalean konjakkiset ihanuudet ja huomasin jälleen kerran, että Vagabondin lesti se ei petä about koskaan. Liikkeessä oli kuitenkin paljon porukkaa eikä myyjää mailla halmeilla, joten päätin jättää kengät vielä ostamatta. Muualta ei sitten löytynytkään oikeaa kokoa, Turusta ei koko kenkää.

Vagabond: Code

Onneksi merkin oma nettikauppa pelasti ja perjantaina sain popot vihdoin jalkaani. Eikö olekin kauniit? ♥ Tyypillisiä brogue-kirjailuja näissä Code-nimisissä kengissä ei ole, mutta tykkään simppelistä ja ehkä hieman miehekkäästäkin ulkomuodosta erittäin paljon. Mahdollisesti joskus tulevaisuudessa hankin vielä hieman erilaiset versiot (esim. mustat kuviolliset) rinnalle, toistaiseksi nämä riittävät mainiosti.

Pientä extraa

Paketissa oli myös pientä extraa: söpöt pitsiset nilkkasukat ja kasa Vagabond-kortteja. Mulla ei ole ollut pitsisukkia sitten lapsuuden, joten nyt pääsen testaamaan sellaisiakin. Tyttömäiset sukat ja poikamaiset popot, varmasti aika hauska kontrasti!