On jälleen se aika vuodesta. Kirsikankukkien aika. Se on ihan parasta se hetki, kun ensimmäisen kerran näkee kukkivan kirsikkapuun. Se hetki, kun tajuaa että kevät on ihan oikeasti täällä. Ja kesä tulee kohta perässä. On valoa, on lämpöä, on elämäniloisia ajatuksia ja hymy suupielissä.

Cherry blossoms I
Cherry blossoms II
Cherry blossoms III
Cherry blossoms IV
Cherry blossoms V

Haaveilen astuvani avioliiton onnelliseen satamaan kirsikkapuiden katveessa, valkoisten kukkien värittäessä sinisen taivaan yläpuolella. Ympärillä rakkaat ihmiset, lämpimiä halauksia, raikuvaa naurua, onnen kyyneleitä. Kevään tuoksu ja ne kirsikankukat. Eikä kukaan tahtoisi sinä hetkenä olla missään muualla mieluummin.

Ps. Jokirannan vaaleanpunakukkaiset kirsikkapuut ovat jääneet multa näkemättä, mutta onneksi Eevan blogista voi käydä katsomassa kauniit kuvat (ja lukemassa kauniit sanat).