Tuli näköjään tahaton blogitauko tähän väliin, hupsistahei. Lomaa on takana jo reippaasti yli puolet, viimeinen viikko on alkamassa. Välillä tuntuu etten ole ehtinyt tehdä mitään, vaikka oikeastaan olen tehnyt hurjasti kaikenlaista. Pääasia kai että työasiat ovat olleet poissa mielestä, ja olen mä vähän saanut rentouduttuakin. Vähän kyllä harmittaa loman lähestyminen loppuaan, olisin voinut kevyesti lomailla vielä toisen kuukauden putkeen…

Sisäänkäynti

Sitten itse asiaan, nimittäin sen putiikin esittelyyn jota viimeksi arvuuttelin kuvan kera. Soila osui heti ensimmäisenä oikeaan, kyseessä on siis sympaattinen turkulainen liike nimeltä Televisio Lifestyle Store. Monen monta kertaa on ollut tarkoitus piipahtaa Televisiossa, mutta kuitenkin sain vasta nyt lomalla toteutettua aikeeni. Hieman syrjäinen sijainti joen toisella puolen Aurasillan kupeessa ei omalla kohdallani ole kelvollinen syy, sillä poljen tuosta ohi päivittäin töihin ja takaisin… Jatkossa taatusti tulee pysähdyttyä useammin.

Ovella
Paperivalaisinkokoelma

Televisio Lifestyle Store hurmasi olemuksellaan saman tien kun astuin sisään liikkeeseen. Kodikas, avara tila täynnä aivan mielettömiä sisustusratkaisuja! Erityisesti valaistuspuoli on mielestäni erittäin onnistunut, herkullisista retrovalaisimista katosta roikkuvaan karttapalloon ja modernimpaan paperivarjostinkasaan. Tykkään!

Puut seinällä
Yksi seinä on tapetoitu puilla. Huomaa ihana punainen tuoli.

Mahtavat kattovalaisimet
Katto täynnä isoja valaisimia, joista mulle ainakin tulee mieleen avaruus.

Keittiötarvikkeita ja hattuja
Edessä Bombon hurmaavia keittiötuotteita, vieressä Coston tupsulakkeja.

Pallot katossa
Mulla taitaa olla just sama karttapallo! Peräisin 80-luvulta, siinä on vielä Neuvostoliittokin.

Levähdyspaikka
Tutustumiskäynnin seuralaiseni Desthea.

Globe Hope -laukkuja
Globe Hopen laukkuja ripustettuna sängynjousiseinälle.

Pientä kivaa
Tuotteiden esillepanossa on hyödynnetty vaikka mitä kivaa tavaraa.

Nanso
Nansoa valaisee ihana musta pallovalaisin.

Sananen myös siitä olennaisimmasta eli tuotevalikoimasta. Televisiosta löytyy epäilemättä Turun paras (tai ainakin yksi parhaista) valikoima suomalaista suunnittelua: Ivana Helsinki, Minna Parikka, Katri Niskanen, R/H, Samuji, KaksiTvå jne. Uutuuksista ja muusta ajankohtaisesta pysyy kärryillä paitsi nettisivujen avulla, myös Facebookissa. Ei muuta kuin kaikki hopihopi Televisioon, jos ette vielä ole käyneet! Ja jos olette niin menkää uudestaan. Minä ainakin menen.

Televisio Lifestyle Store, Hämeenkatu 32 (sisäpiha). Avoinna ti-pe klo 11-19, la klo 11-16.