Laiska bloggaaja tässä hei. Joulukuu on mennyt ihan hujauksessa ohi, hyvin pitkälti töiden parissa. Sen ajan mitä en ole viettänyt toimistolla olen koittanut pysytellä kaukana tietokoneista ja hyvin näyttää onnistuneen. En tosin osaa kuvailla mitä oikeastaan olen tehnyt, nukkunut varmaan. Tai siltä ainakin tuntuu.

Tämä kuukausi on sisältänyt paitsi hulluna töitä ja kasvanutta unentarvetta, myös mm. joululahjojen metsästämistä, väliseinän rakentamista sekä välilevyn pullistumaa. Arvata saattaa, että remppahommat ovat vähän jäissä nyt. Tällä viikolla katsotaan josko mä osaisin puoliskon opastuksella kiinnittää kipsilevyt seinään, jotta tammikuussa ehkä jopa päästäisiin muuttamaan tavarat takaisin makuu- ja työhuoneisiin.

Ilmeellä naimisiin

Vuoden tärkein neljäminuuttinen koettiin maailmanlopun perjantaina 21.12.12, kun sanoimme äijelin kanssa toisillemme tahdon. Emme osanneet kuvitella itseämme monikymmenpäisen yleisön eteen nököttämään, joten pakollinen osuus hoidettiin simppelisti maistraatissa kaveripariskunnan todistaessa. Vielä(kään) ei tunnu mitenkään erikoiselta, ehkä sen tajuaa vasta pyhien jälkeen koittavassa nimenvaihtorumbassa. Vaan onhan se hienoa saada sellainen nimiyhdistelmä, jota ei ole kellään muulla! Aikaisemmin mulla oli kaimoja tässä maassa kymmenkunta, osa jopa ihan tässä Turun seudulla.

Tällainen joulu meillä, saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Aatto vietetään mun kotikotona maalla, pyhinä sitten on tiedossa sukulaisvierailuja siellä sun täällä. Ihanaa, rentouttavaa ja glögintuoksuista joulua kaikille!

(Kuvaajana toimimisesta iso kiitos Mialle!)