Tyylikatsauksen viime vuoteen sain tehtyä jo heti vuodenvaihteessa, mutta tämän kavalkadin väkertäminen on vähän jäänyt. Menee yllättävän paljon aikaa kaivella kuva-arkistoja! Tosin aikaisemmassa ollaan silti kuin vuosi takaperin, jolloin tein tällaisen postauksen vasta reippaasti helmikuun puolella. Ja koska en osannut jättää kollaaseja neljään kuvaan per kuukausi, mennään tällä kertaa näin kahdessa osassa. Miltä siis näyttää oma vuoteni 2012 kuvina?

Tammikuu 2012

Tammikuussa…

vuoden ensimmäisenä aamuna maa oli kuurassa ja pimeän loppuvuoden jälkeen talvi pääsi vihdoin alkamaan. Loppiaisena satoi lunta, kun vietimme pitsailtaa maaseudun rauhassa. Samalla porukalla kävimme eräänä lauantaina leffassa, minkä jälkeen istuimme iltaa Sevillan herkullisten ruokien ääressä. Pientä serkkutyttöä kävin moikkaamassa pariin otteeseen, ja hän myös sai nimen heti vuoden alkumetreillä. Puolivälissä kuuta piipahdin Keski-Suomessa, viimeisenä viikonloppuna vuorossa oli reissu Helsinkiin.

Helmikuu 2012

Helmikuussa…

presidentinvaalit kuohutti kansaa ja me siskon kanssa kävimme torilla moikkaamassa Pekka Haavistoa parinkymmenen asteen pakkasessa. Toisen kierroksen äänestyksen suoritin karvasäärystimet jalassa matkalla satamaan, sinä iltana kun sattui starttaamaan GOOM. Harmi, että Pekasta ei sitten tullut presidenttiä. GOOMin lisäksi helmikuussa tanssittiin konemusiikin tahtiin, se oli oikein bilekuukausi se. ;) Raitista ulkoilmaa haukkasin niin luistimet jalassa kuin pulkkamäessäkin.

Maaliskuu 2012

Maaliskuussa…

oli vihdoin odottamani keikka Helsingissä, nimittäin ihanainen The Sounds Kaapelitehtaalla. Kuun alkupuolella myös puolisko yllätti kosinnalla, joskin asia julkistettiin vasta pääsiäisenä. Jumppasin itseni läkähdyksiin Supertreeneissä, mutta muuten treenit eivät oikein kulkeneet. Olin järjettömän väsynyt koko ajan, mutta onneksi kevätaurinko ja kasvava peikkotyttö piristivät hetkittäin. Loppukuusta värjäsin hiukset oranssiksi ja vietin mukavan perjantai-illan puoliskon kanssa Klubilla.

Huhtikuu 2012

Huhtikuussa…

olin runsaan viikon vapaalla ja se helpotti oloa vähäsen. Seilasimme jälleen Itämerellä, tällä kertaa ranskalaisina Lemmenlautalla. Pääsiäisenä sain vihdoin sormuksen nimettömääni, ja samaisena viikonloppuna kävin myös kuuntelemassa Viikatetta. Teimme kuvausreissun Ruissaloon, kun kevään lämpö antoi vielä odottaa itseään. Yhden viikonlopun vietimme Tampereella, loppukuusta ohjelmassa oli mm. brunssia ja muotinäytöstä. Uskaltauduin vuosien jälkeen luopumaan Nokian puhelimesta ja opettelin mm. Instagramin saloja.

Toukokuu 2012

Toukokuussa…

olimme vapunpäivänä piknikillä Vartiovuorella ja oli ihanan lämmintä. Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna matkustin jälleen Helsinkiin ja olin fonttikävelyllä sekä pyörähdin Ruoholahdessa. Kävimme Apollossa tsekkaamassa nuorten suunnittelijoiden muotinäytöstä, jossa vaatteet olivat vähintäänkin mielenkiintoisia ja lava + valaistus sellaisia ettei kuvaamisestani tullut mitään. Työpaikan virkistyspäivänä rakastuin Flowparkiin, sinne on ehdottomasti päästävä uudestaan ensi kesänä! Luonto puhkesi eloon täydellä teholla ja ikuistin ruudun toisensa jälkeen kirsikankukkia sun muita.

Kesäkuu 2012

Kesäkuussa…

alkoi (ja loppui) festarikausi: ekana viikonloppuna oli YleXPop Tampereella ja seuraavana Saaristo Open kotimaisemissa. Kesäkelit olivat kovin sateisia ja kylmiä, mutta niin vaan juhlimme triplasynttäreitä maalla isolla porukalla. Hetkittäin sentään aurinkokin näyttäytyi ja ulkona pystyi jopa viilettämään kesämekoissa ilman sukkahousuja. Juhannusaaton vietimme kaupungissa grillaten, pelaten ja junakiskoja pitkin kävellen. Kesäkuussa kärsin kamalista vatsakivuista, jotka sitten sain onneksi parin viikon jälkeen taltutettua.

To be continued…