Vihoviimeiset muistelot viime vuoteen tulevat nyt. Ensimmäinen osa luettavissa täällä.

Heinäkuu 2012

Heinäkuussa…

alkoi pitkään odotettu kesäloma ja heti alkuun visiteerasin Tampereella kuvaamassa polttarit. Sen jälkeen sitten iski oikein kunnon räkätauti, ensimmäinen puolitoista viikkoa meni lähinnä niistäessä. Tervehdyttyäni kävin paikkaamassa muutaman sivistysaukon ja ihastuin ikihyviksi Telkkariin. Kuun loppupuolella pyörin päivän sekä Tallinnassa että Helsingissä. Säät eivät pahemmin suosineet lomalaista, mutta ihan joka päivä ei sentään satanut. Viimeisenä päivänä kävin viimeinkin Colourscapessa, joka oli aikamoisen huikea kokemus.

Elokuu 2012

Elokuussa…

loma jatkui ja vietimme pitkän viikonlopun Tampereella. Kävimme jokavuotiseen tapaan Särkänniemessä ja lisäksi pääsin vihdoin ekaa kertaa asuntomessuille. Viimeisellä lomaviikolla oli vuorossa tyttöjen päiväretki Raumalle sekä maalla järjestämämme pihakirppis. Paluu töihin ahdisti, mutta onneksi kuun loppupuolelle riitti äksöniä mm. Taiteiden yön, kaksien synttärikemujen ja hääkuvauskeikan muodossa. Juuri ennen syksyn alkua mennä täräytin ja päivitin kamerani uudempaan.

Syyskuu 2012

Syyskuussa…

intoilin uudesta kamerarungosta ja tallensin syysmaisemia muistikortille niin kotikotona kuin Ruissalossa. Kuun puolivälissä käväisin Habitare-messuilla Helsingissä, samalla reissulla tutustuin inttikaverini hurmaavaan kissaparivaljakkoon. Iittalan odotettu Sarjaton-astiasarja tuli kauppoihin ja kävin heti hakemassa kauniin mukiparin kotiin. Eräänä loppukuun sunnuntaina kasasimme puoliskon kanssa herkullisen brunssin ihan vaan kahdestaan.

Lokakuu 2012

Lokakuussa…

olin surkea bloggaaja niskajumeineni. Koitin siis välttää koneella istumista ja ihastelin luonnon väriloistoa. Olin vähän syysmasentunut, haikailin menneitä vuosikymmeniä sekä muuttamista maaseudun rauhaan pysyvästi. Saman iltana kun ystäväpiiri laajentui pienellä porkkanapäällä vietin suvun naisten kanssa iltaa Linnateatterissa mm. halloumsalaatin merkeissä. Seuraavana päivänä meillä oli firman koulutusristeily ja vedin buffetissa ruokaa minkä ehdin. Yhden viikonlopun olimme Tampereella, jolloin ohjelmassa oli festarointia ja muuta. Lunta satoi jo lokakuun lopussa, mikä oli kiva yllätys pimeyden keskelle. Viimeisenä viikonloppuna juhlittiin synttäreitä oikein kaksin kappalein, ensin Sansun 27-vuotispirskeissä (korjattu ikätypo; taisin luulla itseäni vuoden nuoremmaksi :P) ja pari päivää myöhemmin serkkutytön 1-vuotiskemuilla.

Marraskuu 2012

Marraskuussa…

mieli alkoi kohentua eikä elämä tuntunut enää niin yksitoikkoiselta. Heiluin kamerani kanssa Television pikkujouluissa ja Dear Designin myyntitapahtumassa Hansassa sekä yritin saada samaan kuvaan taaperon ja kissan joulukorttia varten. Tein hullun paljon töitä ja pari vapaailtaakin meni työporukan kanssa, ensin tiimi-illassa ja sitten pikkujouluissa. Alkukuusta ostamieni Samujin pappahousujen taskut hajosivat lähes atomeiksi ja pökät lähtivätkin myöhemmin Helsinkiin korjattavaksi.

Joulukuu 2012

Joulukuussa…

tein edelleen turhan paljon töitä enkä oikein muuta ehtinyt. Jossain välissä kuitenkin oli nimikekkereitä ja joulumyyjäisiä – ja sitten olikin jo joulu ovella. Maailmanloppua ei tullut, joten saimme suunnitellusti vaihdettua siviilisäätyä juuri ennen joulunpyhiä. Joulun vietimme maalla, oli lunta ja pakkasta. Kokeilin tehdä porkkanalaatikkoa, joskin äippä oli tehokkaasti apuna siinä. Tapaninpäivänä oli sukulaisjouluateria, yllätysavioitumisemme aiheutti yllättävän paljon hälyä. Hyvästit vuodelle 2012 jätimme loistoporukalla vesisateessa maalla.

Se oli sellainen vuosi se!

Within Temptation – The Heart Of Everything [2007]