Kaivoin äsken auton esiin lumikasasta eilisen lumimyräkän jäljiltä, talonmies sattui onneksi pyörimään pihalla lumenauraushommissa ja sain hieman apuja. Eilen aamulla heräsin aikaisin sulattamaan pakastinta, ei ole pakkaspäiviä ollut mitenkään liikaa tänä talvena. Nyt kun pakastin on päässyt eroon ylimääräisestä jääkerroksesta niin mun puolesta saisi kevät alkaa jo ihan kunnolla! Ensi yöksi tosin lupailevat melkein kahtakymmentä pakkasastetta ja huomiseksi lumisadetta, ou nou.

Viime sunnuntaina oli samanlainen mahtava kevätsää kuin tänäänkin, hivenen kylmempi vain. Toteutimme kuitenkin Felinen kanssa jokin aika takaperin visioimamme photoshootin, pinkkiä cyberiä keskellä lumisia peltoja. Hyvin jaksoi sisko poseerata, vaikka varustus oli aikamoisen epäsopiva pakkaspäivään.

Pellolla I
Pellolla II
Pellolla III
Pellolla IV
Pellolla V

Tällaisia kuvaussessioita pitäisi järkätä paljon useammin, virkistävää kuvata välillä jotain muuta kuin tapahtumia, luontoa ym. Pari ajatusta päässä onkin jo, mutta ne jäävät odottamaan kesää.