Tarjolla asukuvaa, pitkästä aikaa. Pukeutumisinspiraatio on viime aikoina ollut hieman hukassa, joten päivän asuja on ylipäänsä tallennettu suht hintelästi. En edelleenkään tiedä minkälainen mun tyyli pohjimmiltaan on ja innostuin kausittain milloin mistäkin, minkä seurauksena mikään vaatekaapissa ei tunnu sopivan minkään kanssa yhteen. Olisiko ehkä helpompaa, jos siellä ei olisi valittavana kuin kourallinen monikäyttöisiä vaatteita?

Päivän asu 6.4.2013

Käytiin eilen “tuplatreffeillä”, suomeksi siis murkinoimassa Hiilessä ystäväpariskunnan kanssa. Halusin ehdottomasti laittaa päälle garderobini uuden tulokkaan, punaisen pallohameen, joka on eBay-ostos itse asiassa jo vuoden takaa. Alun perin se oli mekko, mutta mallinsa puolesta kyseinen Hell Bunny Sweetheart Dress ei sitten istunutkaan mulle yhtään. Onneksi lähipiirissä on lahjakas ystävä, jonka kätevissä käsissä mekko muuntui ihanaksi kellohameeksi! Nyt vaatekappale saa oikeasti käyttöaikaa, kun se istuu just eikä melkein. Testasin hametta myös alustyllin kanssa, sillä saa kivasti muhkeutta helmoihin silloin kun tarvitaan.

Tältä pallot siis näyttivät edellisessä elämässään mekkona:

Originaali pallomekko
(Kuvat: kaboodle.com)

Hell Bunnyn pallohameen kanssa lauantai-iltaan lähtivät tekonahkainen vyö Spirit Items, harmaa t-paita Lindex, K-serkulta adoptoitu collegebleiseri Miss Selfridge, mustat sukkikset H&M sekä mokkanilkkurit Vagabond. Korvissa tämän hetken ehkä lemppareimmat korvikset made by sisko (katsotaan jos muistaisin näyttää ne joskus tarkemmin), kaulassa lahjaksi saatu hopeinen J, kädessä kihlasormuksen vieressä kynsisormus Fashionology. Laukkua en jaksanut ottaa mukaan ollenkaan, vaan heitin puhelimen, lompakon ja avaimet takin taskuihin – vielä kun on villakangastakki erinomaisen taskutilansa kera käytössä.

(Asukuvan nappasi S, kiitti!)

Avril Lavigne – Goodbye Lullaby [2011]