Lykätään nyt toinenkin asukuva kehiin, kun vauhtiin päästiin. Päädyin sunnuntaina ekaa kertaa ikinä Piha & Puutarha -messuille, kun äiskällä sattui olemaan ylimääräinen lippu. Mitään pihaa tai puutarhaa meillä ei ole ja parvekekin on hyvin pieni, mutta sain messuilta yllättäen aika kasan inspiraatiota turnipseihin liittyen. Selkeää aikuistumista havaittavissa, sillä olen alkanut haaveilla maalle muuton ohella omakotitalosta ja jopa pihan laittamisesta. Huolestuttavaa?! Kohta musta varmaan kuoriutuu pullantuoksuinen keittiöhengetär, joka loihtii hellan ääressä toinen toistaan mahtavampia herkkuja… Öh, as if!

Ennen messuille lähtöä nakitin äijelini nappaamaan asukuvan – hei vaan takatalvi ja jalkarätin kokoiset lumihiutaleet! Syy, miksi tästä asusta oikeastaan edes bloggaan, löytyy jaloista. Vyötäröä ja hanuria ahdistavat tiukat pillihousut ovat alkaneet ottaa päähän ihan kunnolla, työpäivän mittainen istuminen kun ei varsinaisesti ole tiukkispökien ylin ystävä. Mulla ainakaan, jossain vaiheessa päivää nappi alkaa puristaa ihan taatusti.

Päivän asu 7.4.2013

Pääsiäisen alla sain tarpeekseni ja kiirastorstaina tynkätyöpäivän jälkeen painelin tsekkaamaan poikaystäväfarkkumarkkinat. Ehdin jopa Carlingsin alepinoille asti, kun jo tuli sopivat vastaan: tuttua merkkiä Levi’s ja mallia Skinny Roller. Mun päärynällä ei lököboyfriendeistä haaveilla, pökät pitäisi olla ennemminkin mallia hiphop jotta olisivat mulla joka puolelta löysät. Siispä tällainen ylhäältä kevyesti lököttävä, lahkeesta kapeampi porkkanamalli ajaa erinomaisesti poikkistarpeeni. Materiaali on jämäkkää 98% puuvillaa ja 2% elastaania, joten hippasen nuo varmaan tuosta vielä muuttuvat mukavammaksi. Kurkatkaapa muuten huviksenne, miten erilaiselta sama farkku näyttää esim. Nelliinan tai Natan päällä!

Ostopäivästä lähtien olenkin sitten vetänyt Skinny Rollerit jalkaan about aina kun on tarvinnut lähteä kotipihasta kauemmas, epäilen saman suuntaisen trendin jatkuvan ainakin kesähelteisiin (tuleehan niitä?!) saakka. Sunnuntain messuilla farkuilla oli seuranaan paras kamu eli nahkavyö H&M men, läpikuultava hihaton paita Gina Tricot ja päällä lämmittämässä merinovillainen neuletakki COS men. Olalla nahkalaukku Mhann, jalassa Conversen Light Acousticit, korvissa siskon tekemät korvikset (ne samat kuin lauantainakin) sekä ranteessa Axcentin kello.