Melkein kaksi viikkoa radiohiljaisuutta, hupsista. Olen vähän lukossa bloggaamisen kanssa tällä hetkellä, aivan kuin elämässä ei tapahtuisi mitään sellaista mistä jaksaisi kirjoittaa ja kuviakin olen räpsinyt todella vähän. Päivät menevät niin nopsaan töiden, treenien ja sen sellaisten parissa, illalla ei sitten oikein muuta jaksa kuin selailla blogeja tai jumittaa naamakirjassa. Onneksi enää huominen töitä ja sen jälkeen saan nauttia pitkästä viikonlopusta, sillä olen vappuun asti vapaalla. Saa nukkua, ihanaa!

Bruschetta
Hattivatit
Pajunkissat
Mukkelis makkelis
Vihertää
It's time to dine!
Mint-chocolate shake

Viime viikonlopun vietimme äijelin kanssa Tampereella, mahtia nähdä ystäviä pitkästä aikaa kunnolla! Leikittiin pihalla ja kevätaurinko lämmitti poskia, käytiin Dinerissa syömässä. Lisäksi vain oltiin ja hengailtiin, ihan parasta tekemistä siis. Sunnuntaina oli rentoutunut fiilis, siitä jaksoi taas ponnistaa kohti uutta viikkoa. Kiitos rakkaat tamperelaiset! ♥

Nyt tulevana viikonloppuna on tiedossa jos jonkinlaista ohjelmaa täällä Turun suunnalla, ainakin pitäisi käydä kotikotona vaihtamassa autoon kesärenkaat. Kaipa sieltä prätkänkin voisi ottaa ajoon, puolisko erityisesti on ihan liekeissä jo. Huomenna on suuntana Vimma, jossa pidetään illalla tämän kevään muotinäytös teemalla Rock’n Roses. Kaikki kynnelle kykenevät hei mukaan (ja ottakaa kaverinne myös): Vimma klo 19, ei ikärajaa, vapaa pääsy!