Oli tarkoitus postata nämä huhtikuun kuvahaasteen toisen satsin kuvat jo viime viikolla, mutta mihin lie päivät taas kadonneet kun ei vaan saanut aikaiseksi. Huomennahan voisi periaatteessa pläjäyttää eetteriin viimeisetkin kuvat, tosin paljon muutakin bloggausaiheita olisi mielessä… No, ehkäpä tänään ehdin vielä naputella muutakin – ainakin luonnokseksi jos ei muuta – kun ei nuo vappuhulinat niinkään houkuta. Pullo kuohuvaa meillä sentään on kylmässä odottamassa korkkaamista, ja huomenna suuntaamme porukalla vappupiknikille.

Huhtikuu kuvin / päivät 11-20

Day 11: DetailDay 12: In the middle
Day 13: View from your bedDay 14: Water
Day 15: AloneDay 16: Your favourite colour
Day 17: BusyDay 18: Hello!
Day 19: ButtonDay 20: On your mind

Kuvat saa isommaksi ja aiheet näkyviin klikkaamalla kuten tavallista. Ensimmäisen setin kuvia voi tsekata pari postausta taaksepäin. Pitääkin muistaa napata tämän viimeisen päivän kuva ennen kuin ulkona on pimeää, luonnonvalo on pop.