Apua miten aika taas tuntuu juoksevan – havahduin vasta eilen siihen, että ensimmäiset kymmenen päivää tätä kuuta (ja huhtikuun kuvahaastetta) on kevyesti jo takana päin. Jotenkin tämä kevään myöhäinen käynnistyminen tänä vuonna on saanut unohtamaan, että nyt ihan oikeasti eletään kevättä ja ettei menee kauaakaan, kun kesä kurkkaa nurkan takaa. Voi miten odotankaan niitä kelejä, kun voi vaihtaa kevyempään takkiin ja ehkä jättää hanskatkin kokonaan pois! Voisinkin tänään käydä kaivamassa kevättakit ja -kengät esiin, kyllä pian ihan taatusti tarkenee. Agendassa on myös fillarin kaivaminen talviteloilta, huomisaamuna sitten meloni päähän ja vuoden eka työmatka polkupyörän satulassa – jee!

Huhtikuu kuvin / päivät 1-10

Day 1: PlayDay 2: Blue
Day 3: Something beginning with ADay 4: This happened today
Day 5: Something goodDay 6: Air
Day 7: DreamyDay 8: On your plate
Day 9: TinyDay 10: A place

Siinä siis huhtikuun kuvat osa yksi. Kuvat saa tuttuun tapaan klikkaamalla isommaksi ja samalla näkee päivään liittyvän tehtävänannon. Olen nyt muutenkin yrittänyt kunnostautua kuvavirran päivittämisessä, muut viimeaikaiset kuvat voi tsekata suoraan Instagramista. Ja mikäli on Instagramin käyttäjä itsekin, niin ei muuta kuin @ajastaika seurantaan. :)