Eiköhän ruveta vihdoin purkamaan postaussumaa! Kamerakin on selvinnyt talvihorroksestaan ja suljin on räpsinyt ihan kiitettävästi viime aikoina. Vielä kun ehtisi päivittämään myös blogin ulkomuodon keväisemmäksi, jotenkin tämä avaruusteema tuntuu ihan liian tummalta kaiken tämän auringon ja valon keskellä. Tosin huomasin heti sitten, että Fb-profiilissani on edelleen kansikuvana joku karahka lumen ja pakkasen keskellä… Ehkä aloitan siis siitä ja siirryn sen jälkeen operaatioon “blogin keväistäminen”.

Olga

Meillä kävi muutama viikko sitten kissavieraita. Inttikaveri poikkesi ohikulkumatkallaan ja myös suloiset Olga & Sylvi olivat mukana. Remontti oli sen verran hyvässä vaiheessa, että kissat uskalsi päästää kipittämään pitkin kämppää – suljettiin vaan työhuoneen ovimuovisuoja, kun kyseinen huone oli täynnä työkaluja ym. remppakamaa. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta ikinä, kun meidän kodissa on nelijalkaisia! Ja voi että miten hyvin ne meille sopisivat, pari ihanaa karvatassua eloa ilostuttamaan. ♥

Sylvi

Olgan suosikkipaikaksi nousi randomisti pinottu sohva, jonka päällimmäiseltä tyynyltä oli hyvä katsella ikkunasta pihalle. Sylvi taas löysi makuuhuoneen listatyömaalta puusäleen, jonka kanssa kelpasi leikkiä hyvä tovi. Noin muuten kissaneidit mennä vaeltelivat siellä sun täällä, olivat tosi nätisti ja välillä tulivat kurkkaamaan mistä me juteltiin.

Uuuuuuuuu, kissakuume!!!