Huhtikuu katosi johonkin niin vauhdilla että olin oikeastaan aika äimänkäkenä, kun yhtäkkiä olikin jo toukokuu ja kuvahaastekuukausi päättyi. Täytynee ottaa uusiksi vaikka vielä tämän vuoden puolella, sen verran mukavan smoothisti sujui päivittäinen räpsiminen iLuurilla. Voi tätä mun omenarakkautta… ;) Kuvaa paukkuu Instagramiini toki muutenkin, mutta on tällainen valmiiden aiheiden pohjalta kuvaaminen ihan virkistävää vaihtelua.

Huhtikuu kuvin / päivät 21-30

Day 21: FireDay 22: Blurry
Day 23: TimeDay 24: I saw this person today
Day 25: Life is...Day 26: Childhood
Day 27: EarthDay 28: My Sunday
Day 29: I wore this todayDay 30: Glasses

Kuvat isommaksi ja aiheet esille klikkaamalla. Tsek myös haasteen aiemmat osat, päivät 1-10 sekä päivät 11-20. Uusimmat Ig-kuvat näkyvät kätevästi tuossa sivupalkkin widgetissä, klik klik vaan niitäkin ellet jo ole niitä Instagramissa nähnyt.