Hengissä ollaan edelleen, vaikkei siltä näytä kun mun bloggaustahtia tarkastelee. No, ehkäpä se tästä vielä kohenee – kuukauden päästä olen jo kesälomalla! Lätkäistään eetteriin muutama kuva puolentoista viikon takaa, kun olimme kutsutut korpeen viettämään lauantai-iltaa erään herran neljännesvuosisadan merkkipaalun merkeissä. Mökki oli mukava, sauna erinomainen ja tietysti seura mitä parhainta. Kuvat kertokoon lisää.

Koski pauhaa
Happy birthday
Oksalla
Vihreää
Vesi virtaa I
Vesi virtaa II

Flickr on näköjään ottanut askeleen modernimpaan suuntaan ulkomuotonsa puolesta. Näin ensituntumalta olen kyllä vanhan kannalla, pidin sen simppelistä ilmeestä. Nyt jotenkin kaikki informaatio hukkuu sivuun, kun kuvalle on varattu niin iso alue – ja aika höntiltähän nuo mun minikuvat näyttääkin noin aseteltuna. Tarkoitettu varmaankin isoille, printtilaatuisille kuville tämä uusi systeemi. Flickr myös jumittaa ihan kiitettävästi tällä hetkellä, koko ajan pukkaa server erroria. Tämän postauksen kuvissa meni hyvä tovi ja ainakin 50 refreshausta ennen kuin sain ne tänne asti. Tietty just nyt kun aattelin vaan pikaisesti päivittää…