Melkein kuukausi näköjään siinä kesti ennen kuin sain työn alle tämän postauksen yhdestä kevään inspiroivimmasta tapahtumasta Turussa. Kymmenen lähiseudun nuoren suunnittelijan Rock’n Roses -muotinäytös järjestettiin Vimmassa huhtikuun viimeisenä perjantaina ja sisälsi nimensä mukaisesti rock-teeman erilaisia tulkintoja.

Tanssijat

Desthea oli tapahtuman järjestäjäjoukoissa ja mulla oli tällä kertaa näppini pelissä ainoastaan taustascreenin verran. Julisteen graafisen ilmeen taso olikin aivan eri sfääreissä kuin mitä männä vuosina omissa käsissäni on syntynyt – parempi tosiaan jättää graafinen suunnittelu niille, jotka sen osaavat. ;) Ohjelma alkoi pirtsakalla tanssiesityksellä, jonka jälkeen lava täyttyi suunnittelijoiden upeista luomuksista.

JannikWear

Mustaa, nahkaa, hupullisia yläosia. Ihastuin erityisesti kolmannen kuvan paitaan, jossa oli nahkaa hupussa, kauluksessa sekä taskujen ympärillä.

JannikWear
JannikWear
JannikWear

Planet Star

Desthean mallisto ja sisko yhtenä mallina. Olin nähnyt osan vaatteista etukäteen ja näytöksessä jatkoin noiden mustien mekkojen, erityisesti kolmannen kuvan rimpsuversion, ihastelua. Myös iso mustavalkoinen kainalolaukku on upea.

Planet Star
Planet Star
Planet Star

CHARLie

Hauskoja neuletoppeja, jotka saavat aikaan halun tarttua puikkoihin itsekin. Enkä mä edes osaa neuloa!

CHARLie

Tetra Tuulia

Cyberhenkistä mustaa. Vyötärövyöt (vai lasketaankohan nuo jo korseteiksi) olivat mahtavia, varsinkin tuo nahkainen yksilö.

Tetra Tuulia

Noora Laine

Aah & oih tuo oikeanpuoleisen mekon nahkayläosa, mieletön! Tykkään muutenkin tuosta asuja yhdistävän kankaan jännästä kuviosta.

Noora Laine

Muusa / Saija Vainio

Hempeää ja naisellista harvoin näkee mustana, vaan nytpä oli sitä tarjolla. Ihania nuo pitsiset selkäosat.

Muusa / Saija Vainio
Muusa / Saija Vainio

Joel Törrönen

Epäilemättä illan erikoisin setti: miesten alusvaatteita, joita esittelivät huppupäiset nukettajat. Lavalla tapahtui hetken aikaa niin paljon kaikkea ettei meinannut perässä pysyä. Peukku tälle!

Joel Törrönen
Joel Törrönen

Eos Clothing Design / Maarit Nieminen

Sitten vähän gootimpaa meininkiä: punaista, mustaa ja uskomattoman hienoja helmoja. Oma suosikkini oli ehdottomasti ekan kuvan viitta, jotain tuollaista kaipaisin oman vaatekaappini jatkoksi.

Eos Clothing Design / Maarit Nieminen

Anna Lahokoski

Lisää nahkaa, oi! Erityisen hurmaava ja huikea on tuo alemman rivin punamusta nahkaunelma.

Anna Lahokoski
Anna Lahokoski

Katri Vanhatalo

Viimeisessä setissä ihastusta aiheutti pitkä nahkatakki, oi että se on komea. Viininpunaisen hameen ympärille kasattu kokonaisuus on myös mun mieleen. Tulikin tuosta asusta mieleen, pitäisiköhän uskaltaa tänä kesänä kokeilla pitkiä helmoja..?

Katri Vanhatalo
Katri Vanhatalo

En olisi milloinkaan osannut aavistaa, että jokin muotitapahtuma voi olla näin inspiroiva läpi koko shown! Osa hurmiosta oli varmasti yleisen fiiliksen ansiota, sali oli täynnä ja tunnelma katossa. Ja sitten ne vaatteet, voi että miten kauniita kokonaisuuksia malleilla oli päällään. Olisin voinut saman tien ottaa ainakin puolet vaatteista omaan garderobiini, ja lisäksi päässä alkoi liikkua ideoita jo olemassa olevien juttujen tuunaamiseen. Pakko tässä on kohta opetella äiskän avustuksella ompelemaan… Nimim. Kouluvuotensa teknisissä töissä ollut

Ps. Tsekkaa myös näytöksen viralliset kuvat.