Taisin löpistä hääpaikan valmistelujen yhteydessä sen verran pitkät pätkät hääkoristeluistamme, että jospa nyt vain tuikkaan nämä kuvat eetteriin (ja kuitenkin sepustan ties mitä vielä lisää). Kaikesta saa toki udella lisää kommenttiboksissa, mikäli kaipaa vielä tarkennusta johonkin tai jotain on jäänyt epähuomiossa kertomatta. Pitemmittä puheitta, tällaiseen kuosiin me lopulta juhlapaikan saimme:

Pitkä pöytä
Neilikat vanhassa pullossa
Viivi & Wagner

Kukista, kynttilöistä ja paikkakylttikävyistä olikin jo juttua viimeksi. Vuosien varrella meidän ja läheisten sanomalehdistä poimimat, välillä turhankin osuvat Viivi & Wagner -stripit liimasimme pahvin väriselle paperille ja taittelimme kolmioiksi. Alun perin suunnittelin tekeväni kutsut tuolle paperille, mutta lopullisen kutsun muotoutuessa ruskea ei enää sopinutkaan asuun. Sarjisten myötä paperipinkalle löytyi muuta käyttöä heti jo häiden yhteydessä.

Servetteihin liittyy tarina: eräällä Tiimari-visiitillä bongasimme oranssivalkopallolliset servetit, joita ei tietenkään sitten ollut tarpeeksi. Samasta korista löytyi mustavalkoraidalliset versiot ja hetken siinä mallailtuamme päätimme ottaa kumpiakin. Raitaserveteistä lähti elämään raitateema mm. kutsuihin; palloja ei tullut muualle, mutta oranssi väri oli tarpeeksi yhdistävä tekijä. Olen edelleen näitä kuvia katsellessani todella tyytyväinen valintaamme – eripariservetit ovat juuri se elementti, joka sopivasti “rikkoo” koristelun. Olivat muuten todella edullisia: 6 x 20 kpl paketit maksoivat yhteensä vaivaiset 5 euroa!

Sali kokonaisuudessaan

Yllä näkyy Kalliopohjan tila kokonaisuudessaan salin takareunasta kuvattuna. Edessä suoraan on lava, joka meillä oli varattu kokonaan bändin käyttöön. Oikealla on salin eteisosa, josta on siis kulku varsinaiseen eteiseen. Eteisaulasta on käynti vessoihin ja keittiöön sekä sen yhteydessä on kahviotila, jossa meillä oli sijoitettuna noutopöytä (kuvia tulossa myöhemmin).

Possupari
Työkaverini tekemä possupariskunta kertoi meidän paikkamme sijainnin.

Polaroidit seinällä
Polaroideja oli neljässä rivissä, yksi eteisessä ja loput salin eteisosassa. Kuvat järjestettiin aikajärjestykseen: eteisessä oli 2008-09 kuvat, salin puolella 2010, 2011 ja 2012-13 kuvat.

Hätävara
Vessojen välissä oli hätävarapurkki, josta löytyi nenäliinoja, hammastikkuja, laastaria, salmiakki-Sisuja, särkylääkettä jne. Kivasti vieraat olivat löytäneet purkille, hyvä hyvä.

Hääkirjapöytä
Hääkirja

Eteiseen johti kaksi ovea ja näiden väliin sijoitimme pöydän, jonka päällä oli muista tilan pöydistä poikkeavasti oranssi pöytäliina sekä siinä vieraskirjatarvikkeet. Lasipurkissa oli läjä tulostettuja sivuja ystäväkirjatyyliin ja vieressä pienemmässä lasipurkissa kuulakärkikyniä. Kirja itsessään oli A5-kokoinen tyhjä musta mappi, johon täytetyn sivun sai käydä lopuksi laittamassa. Vieraskirjan täyttämiseen oli myös lyhyehkö ohjekortti, joka paikkakylttien tapaan nökötti kävyssä – joskin todella paljon pöytien käpyjä isommassa versiossa, porukoiden matkatuliainen olikohan se nyt Azoreilta. Mielestäni tällainen systeemi toimi hyvin, sillä useampi pystyi kirjoittamaan sivuaan yhtä aikaa eikä ollut pelkoa, etteivätkö kaikki olisi ehtineet kirjoittaa (kuten tavallisen vieraskirjan kanssa voisi käydä).

Pöydällä oleva valosarja on juurikin ne Paul-serkun valopallot, joita jossain vaiheessa näkyi varmaan joka toisessa sisustusblogissa. Omat pallomme ovat viime talvena Stockalta hankitut ja päätyivät hääkoristeluihin, vaikka sarjassa onkin keltaisia palloja eikä oransseja. Poikkeus vahvistaa säännön, eikös? :)

(Kuvat: JS Disain)

Stella – Jokin on muuttumassa [2011]