Näin joulunpyhien keskellä sähköpostiin alkaa paukkua SALE-otsikoituja viestejä yhdeltä jos toiselta nettikaupalta. Palasimme tänään vatsat jouluruuasta piukeina kaupunkiin ja kyllästyttyäni makaamaan sohvalla iPadin kanssa siirryin koneen ääreen tyhjentämään inboxejani. Tottahan toki oli pakko käydä uteliaisuuttaan selailemassa suosikkikauppojen alennusmyyntejä näin virtuaalisesti. Aika laiskasti klikkailin menemään, kunnes eksyin pitkästä aikaa Vagabondin sivuille. Kuluneen vuoden mallistot eivät erityisemmin sytyttäneet, mutta ensi vuosi (tai ainakin tämä ensimmäinen kevät/kesä-mallisto) sen sijaan näyttää erittäin herkulliselta!

Vagabond SUMMER/SPRING 2014: Yenice

Boots with stylish detaling such at the braces and the nice cut of the shaft.

Kummankin kenkämallin nimi on Yenice, aika hönttiä mun mielestä. Tuossa yllä möllöttävä ruskea pari olisi vallan täydellinen mono ensimmäisille kunnon kevätkeleille lumien (jos sellaisesta nyt edes saadaan tänä talvena nauttia…) sulettua. Mukavan yksinkertainen malli ja takaosan solkikaksikko nostaa kiinnostavuuskertoimen heittämällä ylöspäin. Ei liene mikään yllätys, että soljet kolahtavat meikäläiseen? Sitähän minäkin.

Vagabond SUMMER/SPRING 2014: Yenice

Cool shoe/boot in leather with stylish cut-out details and a great looking heel.

Toisena kesäisempi versio kengästä, soljet on sijoitettu hieman eri tavalla. Alan selkeästi lämmetä tuollaisille cut-out -yksityiskohdille, vaikka ne kai alkavat olla jo aika out. Olen tosin aina ollutkin vähän myöhäisherännäinen kaiken suhteen ja esim. muotijutuista innostun yleensä aina vasta siinä vaiheessa, kun muut ovat siirtymässä seuraavaan. Ehkäpä siis metsästän näitä(kin) popoja sitten joskus alesta, kun raaskin tuskin ainakaan kaksista maksaa täyttä hintaa (satkun pintaan). Jos siis päädyn ostopuuhiin ylipäätään, onhan tässä vielä kevääseen jokunen kuukausi matkaa…

(Kuvat ja lainaukset: Vagabond)

Sanni – Sotke mut [2013]