Huomenna on jälleen perjantai, huikeeta! Tätä hurjaa vauhtia kun viikot jatkavat menemistään, niin kohtahan se on taas kesä. Tai no toivottavasti ei nyt kuitenkaan, just vasta saatiin talvi tänne Turkuunkin. Tällä viikolla on paistanut aurinko monena päivänä ja se vasta on mahtia se. Toivotaan, että viikonloppuna sama meno jatkuu – olisi meinaan suhteellisen suunnitelmaton viikonloppu edessä ja mieli halajaa pitkästä aikaa painua kameran kanssa ulkosalle. Ehkä jopa jonnekin hieman kotinurkkia kauemmas? Saas nähdä. Tosin remontti- ja sisustusprojekteja olisi myös hyvä saada eteenpäin, vielä pitäisi mm. maalata ulko-ovi sekä väkertää ikkunalaudat. Ruokapöytä tuoleineen olisi sekin ihan toivottu lisä tähän huusholliin, tarviis vaan saada haettua maalta.

Peroba
Kirahvi
Lähtö

Viime viikonlopun vietin Helsingissä, tällä kertaa K-serkun hoteissa. Lauantaina ihan vaan vähän käväisimme kaupungilla, toisin sanoen siis pyörimme siellä lähes kauppojen sulkemisaikaan saakka. Pääkaupungissa on niin paljon kaikkia ihania sisustusliikkeitä, kuten vaikka ekan kuvan Peroba. Muutenkin on viime aikoina ollut hurja inspiraatio sisustusjuttujen suhteen, kun koti alkaa vihdoin näyttää asuttavalta! Jospa tässä ehtisi vähän avata aihetta blogissakin, ennen kuin kaikki ideat ja pohdinnat unohtuvat uusien tieltä. Ai miten niin muutan mieltäni vähän väliä..?

Mutta nyt suunta yöpuulle, öitä!