Kävipä sitten niin, että taannoinen kynsilakkahimoni vallan riehaantui ja talvilomaviikolla kannoin kotiin kaikkiaan seitsemän uutta kynsilakkaa. Hups. Kaikki alkoi maanantaina ollessani laivalla, kun Baltic Princessin kempparin alesta löytyi Essietä ja kassalla oli sopivasti esillä Mavalan pikkupulloja hiukan maahintaa edullisemmin. Seuraavana iltana pilateksen jälkeen käväisin Sansun kanssa viereisessä marketissa, josta bongasin IsaDoran sinisävyisen cracklelakan 2 e. Viimeinen niitti oli “eksyminen” Gina Tricotin kynsilakkalaarille, jossa noista kehutuista kynsilakoista oli näpsäkkä kolme kympillä -tarjous. Kalliiksi tämä kokoelman piristys ei siis tullut.

Lomasaalis

  • Gina Tricot 31 White
  • Gina Tricot päällyslakka
  • Essie Over the Edge
  • Gina Tricot 186 Disco Ball
  • IsaDora Graffiti 814 Mad Blue
  • Mavala 395 Ruby Dust
  • Mavala 392 Moonstone

Että sellainen setti! Yllättäen yli puolet oli tuollaisia erikoisempia lakkoja, joiden poistamisessa on omat hankaluutensa (en vieläkään ole uskaltautunut kokeilemaan mitään peel off -aluslakkaa). Olen aika innoissani näistä, erityisesti tuosta Essiestä – mulla ei ennestään ole kuin yksi merkin kynsilakka, edelleen nätti minttujäätelöinen vuosien takaa. Myös nuo Mavalan Jewel-kokoelman semisti hiekkaiselta tuntuvat lakat ovat aivan ihania. GT:n laarin ääressä pähkäilin tovin valkoisen ja sellaisen syvän merenvihreän välillä, päädyin sitten valkoiseen kun olen sellaista kaivannut. Sitä paitsi se on varmasti huikea discohileiden kanssa.

Kynsissä nyt

Parhaillaan kynsissä mennään aika perusmeiningillä: nimettömissä on hopeasinipunahippuista Moonstonea ja muissa kaunis syvän harmaa Over the Edge. Essien suti on parantunut aiempaan verrattuna, tykkään kun se on sellainen leveä kuten esim. IsaDoralla. Mavalan röpelöpintaa on pakko hiplata vähän väliä, kun se tuntuu niin hassulta. Sävy on lähempää tarkasteltuna muuten vielä upeampi kuin kuvissa!

Kaivattu valo

Niin ja hei just kun ehdin päivitellä harmautta eilen, niin tänään aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Miten paljon valosta saakaan lisäenergiaa! Oli ihan erilainen fiilis tänään kotiin tullessa eikä edes väsyttänyt yhtään. Tarkoitus oli hyödyntää tarmokkuus johonkin järkevään, mutta jumituin haaveilemaan keittiöremontista ja siinähän se ilta on hujahtanut… No, huomenna paremmalla onnella – ja toivottavasti riittää sitä valoakin taas!

Taylor Swift – Red [2012]