Maanantai oli armollinen tänään ja viikon aloitus sujui aika sutjakkaasti. Aamubussissa ahmin äitin eilen mulle tuomaa Avotakan uusinta numeroa torkkumisen sijaan. Työpäivä oli ohi hujauksessa ja hiukan oli päivässä jännääkin, kun saimme vihdoin uuden esimiehen lähteneen tilalle. Aika näyttää onko uusi yhtä huippu tyyppi kuin vanha, mutta alku ainakin vaikuttaa lupaavalta.

Kotiin päästyäni selailin kylpyhuonekaluste-esitteitä ja pohdiskelimme äijelin kanssa, minkälaista freesausta meidän minikylppäri kaipaa. Siellähän ei siis missään vaiheessa ole ollut allaskaappia, vaikka mielestäni sellainen on ihan must säilytystilan kannalta tuollaisessa pienessä tilassa. Sen jälkeen sain houkuteltua miehen laittamaan viime viikolla hankitun tauluhyllyn seinälle ja sutaisipa hän vielä ulko-oveenkin toisen kerroksen liitutaulumaalia. Kotijuttuja jaksaa aivan eri tahdilla nyt kun ollaan jo niin loppusuoralla!

Täpliä kynsillä

Loppuun päivän kynnet, tai no nämä ovat olleet nyt lauantai-illasta saakka. Ostin tuon L’orealin mustavalkoisen 916 Confetti -päällyslakan häihin viime syksynä enkä ole tainnut sitä käyttää sen koommin. Silloin mulla oli mintunvihreällä pohjalla täpliä koko kynnellä, tällä kertaa koitin sutia palleroita vain kynsien juureen. Pari kerrosta tuohon sutaisin – olisi ehkä pitänyt vetäistä vielä yksi kerros lisää, jotta hippuja olisi ollut enemmän. Confetin suti oli jotenkin ihan kämähtänyt: harotti joka suuntaan ja sitä oli jokseenkin epämiellyttävä käyttää. Pohjalla on IsaDoran lakka 734 Bird of Paradise, joka on siis oranssi eikä suinkaan noin punainen kuin miltä kuvassa näyttää. Punertavien sävyjen säätäminen on ehkä hankalinta kaikista näin pimeään vuodenaikaan.

Ps. Muutama Confetti-idea vastaisuuden varalle.