Se siitä lupauksesta, etten bloggaa menneistä ja lähes jo unohdetuista tapahtumista. Mutta kun ei vaan ole ehtinyt enkä tahtoisi jättää tätä kuvasettiä postaamatta – nih! Ensimmäisen pääsiäispäivän ilta vietettiin kotikotona siskon syntymäpäiväjuhlien merkeissä, tupa oli vieraita täys ja lämpimänä oli sekä sauna että palju. Uima-allaskin oli kuorittu talviajan peitteistään, sinne molskahti äijää perätysten vaikkei vesi ollut muutamaa hassua astetta lämpimämpää. Saunomisen jälkeen grillailtiin ja illan hämärtyessä piha alkoi tyhjentyä autoista; me lähdimme äijelin kanssa viimeisenä kotia kohti joskus lähempänä puoltayötä vasta.

Viidakkohousut
Siskon & T:n kummipoika ja huikeet viidakkopökät.

Pesutoimet
Ahkera mies: ensin perusteellisen pesun sai Yamaha, sitten pari autoa.

Tiivis katse
Haukotus

Dharma nautti myös pääsiäisen lämpimästä säästä ja pyöri pihamaalla milloin missäkin. Alkuillasta neiti kökötti kivellä tutkaillen silmä tarkkana pellonlaitaa, josko olisi jotain mielenkiintoista näkynyt. Ei tainnut osua mitään kivaa näkökenttään, sillä kunnon haukotuksen jälkeen kissa tuosta nousi ja lähti perässäni sisälle. Kerrankin oli kamera hollilla oikeaan aikaan! Tykkään tuosta ilta-auringon valosta, silloin kaikki näyttää jotenkin normaalia kauniimmalta.

Kaverit
Kiehnäys

Illalla todistimme myös jotain yllättävää: Dharma kiehnäsi lapsen ympärillä. Yli 13-vuotias karvakaverimme ei ole ikinä ennen sietänyt ketään alle 10-vuotiasta lähellään, vaan kauhistunut jo kaukaa ja juossut salamana pois. Paitsi nyt! Tämä 2-vuotias voitti Dharman luottamuksen ja poika sai palluttaa neitiä aivan rauhassa ilman, että katti karkasi mihinkään. Eikä tämä ollut mikään lyhyt hetki, vaan rapsuttelua jatkui hyvän tovin. En olisi uskonut tällaista näkeväni, mutta ilmeisesti meidän vanhuksesta on tullut hellyydenkipeämpi kuin ajattelinkaan. Voi toista! ♥

Pariisin Kevät – Jossain on tie ulos [2013]