Huhtikuu humpsahti ohi ja näin ollen päättyi myös photo a day -haaste tältä erää. Jospa kesällä sitten ottaisi uusintakierroksen ihan kunnon kameran kanssa, muuten varmaan vierähtää taas vuosi kun seuraavan kerran muistan. Kuvausinnostus on edelleen kova, harmi vaan kun on niin paljon muuta että kuvaaminen jää väkisinkin jalkoihin. Kunhan nämä ovat paketissa, sanon kyllä tiukan ein kaikkeen paitsi valokuvaukseen liittyviin juttuihin.

Huhtikuu kuvin / päivät 21-30

Day 21: CloseDay 22: Four things
Day 23: EntranceDay 24: A pop of colour
Day 25: RememberDay 26: Enjoy little things
Day 27: Under my feetDay 28: Chaotic
Day 29: ContrastDay 30: Something silly

Hauskasti osui tähän viimeiseen osaan valokuvausaiheisia kuvia parikin kappaletta. Päivän 22 kuvassa on nykyinen kalustoni, joka mahtuu huomattavasti pienempään tilaan kuin vanha setti. Alan uskoa, että vähempi parempi kamera-asioissakin – yhdellä valovoimaisella kiinteällä (25mm f1.8) ja yhdellä peruszoomilla (12‑50mm f3.5‑6.3) pärjää mun kuvaustyylillä jo pitkälle. No okei, zoomin voisi toki vaihtaa valovoimaisempaan 12‑40mm f2.8 PRO:hon, mutta toistaiseksi tyydyn tuohon edullisempaan versioon. Päivän 26 kuvassa taas kameran vieressä nököttää Olympukselta Instagramin kautta saatu avaimenperä, E-M5:n pienoismalli meinaan. Aika pähee!

Siinäpä se. Tsekkaa myös huhtikuu 2014 kuvin osat yksi ja kaksi.

Von Hertzen Brothers – Nine Lives [2013]