39/52
Viikko 39: Kädessä DIY-marakassi peltisestä maustepurkista ja kuivasta riisistä.

Oranssiraidallinen body Pikkuset on äitiyspakkauksesta ja tuplaneppareiden ansiosta menee pitkään. Tällaisia bodyja pitäisi pakkauksessa olla pelkästään! Jos siis ajatellaan, että äp kattaisi mahdollisimman hyvin koko vauvaiän tarpeet. Kaverilta saadut housut KappAhl Newbie, en muista olikohan niin että kaveri oli nuo oranssit napit laittanut itse. Joka tapauksessa sopii tuon bodyn pariksi kuin nenä päähän (housut tosin jouduin jo laittamaan pois, pöh). Marimekon sukat ovat kolmen sukkaparin setistä, jossa jokainen pari on samoilla väreillä mutta erilaisella kuosilla (pieneksi jäivät nämäkin juuri, huoh).

40/52
Viikko 40: Vintage-Vipp on just sopivan korkuinen seisomisharjoituksiin.

Tämä asu onkin kokonaan second handia. Sekä ihana Marianne-raidallinen body Ciraf että housut Polarn O. Pyret ovat kummityttömme vanhoja, näyttävät musta kivoilta yhdessä vaikka ovat niin erilaisia kuoseiltaan. Kaverilta saadut siniset sukat Tutta ja pohjissa jarrunypyt, jotka alkavat olla tarpeellisia tässäkin taloudessa. Vahinko, ettei tämän koon sukissa kovin monissa ole noita nyppyjä! Beben laatikossa on vaikka mitä kivoja sukkapareja, mutta kyllä kätsyimpiä vaan ovat nyt nuo jarruversiot.