Paramore – RIOT! [2008]

Tämän hetken kiireellisin webbiprojekti alkaa olla hyvällä mallilla, joten varastin vähän aikaa juhannussepustukselle. Torstaina siis ajelin semi-ruuhkassa Kouvolaan serkkuni K:n luokse ja perjantaina suunnistettiin K:n äidin ja tämän miehen mökille Repovedelle. Vettä ei onneksi tullut taivaalta kuin muutama pisara, joskin puolenyön pintaan alkoi ropista enemmän. Tutustuttiin lähiympäristöön veneellä ja käytiin mm. Hillosensalmen vanhalla asemalla syömässä jätskit. Illalla tietysti syötiin, saunottiin (kuulin ekaa kertaa saunahatuista!) ja järvessäkin pulahdettiin (vesi +17°C).

Juhannusaatto

Lauantaina ajeltiin veneellä Lapinsalmen riippusillalle ja sieltä Kuutinkanavalle, aurinkokin tajusi näyttäytyä pilvien takaa. Yöllisen sateen jälkeen kuitenkin oli märkää, joten kumisaappaat olivat erittäin hyödylliset. Iltapäivällä ahdettiin taas mahat täyteen ruokaa, minkä jälkeen lähdettiin K:n kanssa takaisin Kouvolaan. Illalla siirryttiin K:n kaveriporukan seuraksi toiselle mökille, tällä kertaa Iittiin. Ilta meni mukavasti syöden, juoden jne., turhan tuulista oli mutta ei sentään satanut.

Juhannuspäivä
Vähänkö hihiteltiin tuolle pahoinvoivan näköiselle ketulle opastetauluissa. ;)

Sunnuntai meni lähinnä notkuessa, mökiltä päästiin lähtemään joskus kuuden maissa illalla. Loppuilta jatkui löhöilyn merkeissä, eipä sitä muuta oikein olisi jaksanutkaan. Kaiken kaikkiaan oli siis kiva juhannus, kävin mulle ennestään tuntemattomissa paikoissa ja tapasin uusia ihmisiä. Ruokaa tuli mätettyä ja paljon, kaikkia ihania herkkuja tyyliin grillattu maissi ym. Alla olevassa kuvaparissa ylemmässä on juhannusaattoillan jälkiruoka – marenkia, kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita – punaviinin kera, oijoi oli namia! Alemmassa juhannuspäivän lounas, jälleen kaikkea ah niin maittavaa sapuskaa.

Kystä kyllä

Värjäsin eilen hiukset viimeisen kerran violetilla (siviiliaamuja jäljellä 11!), ensi viikolla pitää sitten heittää päähän joku normaali väri. Taidan nyt lähteä käymään kaupassa ja piipahdan samalla reissulla Cybershopissa näyttämässä hiuksiani, kun myyjä siellä niin pyysi viimeksi väriä ostaessani. Mitäköhän sitä tänään söisi? Elixiaankin pitäisi ehtiä, sillä sopimukseni loppuu maanantaina ja täytyy ottaa kaikki ilo irti ennen sitä.