Muse – Absolution [2003]

Paketti

Kuka arvaa, mitä mustasta Vagabondin kenkälaatikosta pilkistää? Vinkki: tämä kenkäpari on vaaleaa, ihanan pehmeää nahkaa, muutaman sentin puumainen korko… Ei varmaan mitenkään vaikea arvata, mikäli on lukenut perjantaisen postauksen – Muscatithan siellä.

Vagabond Muscat

Lauantaina piti hoitaa pari äipän juttua kaupungilla, mikä oli oiva tekosyy pistäytyä Hansassa hakemassa uudet rakkaudet kotiin. Vagabond-liikkeen lähestyä oli tietysti pientä jännitystä ilmassa: eihän kukaan vain ollut ehtinyt viedä viimeistä koon 38 paria mun miettiessä. Ei ollut ei, minkä seurauksena köyhdyin vajaa 60e mutta olen onnellinen talvikäyttöön sopivien kenkien omistaja. Popot olivat tänään ensimmäistä kertaa jalassa, hyvin lyhyen matkan tosin – kaikin puolin lupaavalta vaikuttaa. Ennen käyttöönottoa laitoin pintaan myyjän ohjeiden mukaan ensin nahalle tarkoitettua suoja-ainetta ja perään vielä suihkutettavaa kenkäsuojaa. Kunpa nyt vain muistaisin käyttää suojatököttiä useammin kuin kerran vuodessa…

Tähtikuviota pohjassa

Muscatien pohjia koristaa hauska tähtikuvio, joka yhdessä reunojen kohokuvion kanssa auttaa toivottavasti pysymään pystyssä liukkaallakin kelillä. Ja näin ainakin tämänpäiväisen kokeilun yhteydessä oli: en meinannut kertaakaan liukastua, vaikka loivasti alaspäin viettävä katu koostui lähinnä pelkästä lumen ja jään sekoituksesta. Nyt kuitenkin on unohdettava uusi ihastus ja heittää jalkaan armeijan maiharit mallia m05, kohta suunta taas kohti Säkylää. Saisko viikon loman tänne, kiitos!