Kamerasta siirtäessäni kuvia koneelle silmiin osui viime maanantaina kotikotona kuvattu pläjäys, jossa pääosassa on (yllätys yllätys!) Miska. Heräsin aamulla joskus viiden maissa siihen, kun karvakasa hyppäsi sänkyyn – ilmeisesti se oli ampaissut sisälle iskän lähtiessä töihin. Siihen lösähti kissa ja siinä se nukkui pitkälle iltapäivää.

Mä siirryin herättyäni toiseen huoneeseen tekemään hommia koneella, mutta välillä oli pakko käydä palluttamassa unessa tuhisevaa karvatassua. Ja jonkun kerran kaivoin sitten kamerankin esiin, onneksi. Itse en voi ajatella muuta kuin tuituitui joka kerta kun pysähdyn näitä kuvia katsomaan. On se niin ihana pallura!

Unessa I

Unessa II

Unessa III

Unessa IV

Tänään en suinkaan vietä rauhallista viikonloppua, vaan ohjelmassa on iltavuoro varastolla. Pakko painaa duunia silloin kun sitä on. Mietiskelin josko ajelisin Saloon vähän aiemmin ja kävisin siskon mainostamilla syysmarkkinoilla, hmmm. Eipä mulla tässä kyllä mitään erikoisempaakaan tekemistä ole.