Huhheijaa mikä viikko tämäkin! Luulin viime viikolla painaneeni duunia niska limassa, mutta tähän viikkoon työtunteja mahtui vieläkin enemmän… En mä sitten muuta olekaan tehnyt, paitsi keskiviikkona kävin illalla Elixiassa ja torstaina lähimpien rakkaitten seurassa (no okei, äiti liittyi seuraan vasta kun me oltiin jo lähdössä) ulkona syömässä isukin syntymäpäivän kunniaksi. Iltaisin olen valvonut aivan liian pitkään töiden merkeissä, blogipäivityksiä mulla on rästissä luettavana varmaan reipas sata ja omaa blogia en ole edes ehtinyt ajatella. Tällä hetkellä en toivo mitään muuta yhtä paljon kuin että meno rauhottuisi ja voisin ihan oikeasti viettää vapaa-aikaa iltaisin, esimerkiksi liikkuen tai vaikka blogia päivitellen.

Sitten varsinaiseen asiaan. Olin viime lauantaina Vimmassa kurkkaamassa Six Greens -muotinäytöksen ja sen yhteydessä olevan myyntitapahtuman. Ekologisia, eettisiä, persoonallisia lasten ja naisten vaatteita sekä asusteita oli kanssani tarkastelemassa Desthea, Feline sekä Envia. Niin ja tietysti se loppusalillinen ihmisiä, joskaan päälle sata henkeä vetävä tila ei ollut edes täynnä. Liekö sitten ajankohdalla (keskipäivä lauantaina) ollut jotain vaikutusta vaiko miten.

Six Greens: Nuttu-Liina

Nuttu-Liinalla oli kaikkia söpöjä juttuja lapsille. Vanhoista verhoista jne. tehdyt takit olivat todella suloisia, vuorikangas oli erilaista kuin päällä oleva ja näkyi kivasti kun hihansuita oli vähän käännetty. Ja tuo nuorin mallityttö esiintyi niin tomerasti että tällaisen ei-niin-lapsirakkaan urponkin sydän suli!

Six Greens: Melkei design

Oma henk.koht. suosikkini näytöksessä oli Melkei design, jonka vanhoista vaatteista tuunatut versiot olivat kerrassaan hurmaavia. (Välihuomautus: ei jumanskega, Melkein nettisivuilla on Comic Sansia aka maailman kamalinta fonttia! Voihan typografian tennissukat, en edes pysty selaamaan noita sivuja…) Erityisesti nuo ylemmän kuvan ruttupipot, oi että! Niitä kävin hiplailemassakin näytöksen jälkeen merkin myyntipisteellä, mutta vielä meille ei mitään ruttuista muuttanut. Toinen ihasteluni kohde olivat nuo oranssitoppisella mallilla olevat polvihousut, jotka oli tehty oletettavasti vanhoista miesten perushousuista. Sivuilla olevat koristesaumat (vai miksikä niitä mahdetaan kutsua..?) tekivät housuista jotenkin aivan mahtavat eikä lahkeensuissa olevat kangasresoritkaan olleet yhtään hullumpi idea.

Six Greens: c04

Vimman naapurissa majaa pitävä c04 Luomus oli satsannut tanssilliseen esitykseen perusposeerausten lisäksi. Alempi kuva on ihan loistava, kun mallit ovat siinä ihan selvästi yksijalkaisia. :) Itse vaatepuolesta on pakko mainita nilkkaimet ja rannekkeet, jotka on tehty huovutetusta villaneuloksesta. Me likes very much.

Six Greens: kollaasi

Pupupehmo liittyi Nuttu-Liinan ensimmäiseen kierrokseen lavalla, alakuvissa on Sanna Rinteen asu ja superihana kirjekuorilaukku sekä edellä mainitut c04 Luomuksen säärystimet (pitsinauhaa! ♥) lähikuvassa. Oikeassa yläkulmassa taas on Evergreen garderobin second handista koottu asu, joka säväytti erityisesti. Feline kuulemma alkoi tuon nähtyään haaveilla auki pidettävästä nahkaliivistä – hyvältä se kyllä näyttääkin tuossa, vaikka ehkä ihan pienet iskä & iskän nahkaliivi -vibat hiipii väkisinkin mieleen. ;)

Desthea joutui valitettavasti liukenemaan paikalta pian näytöksen jälkeen, me jäätiin vielä toviksi Felinen ja Envian kanssa – mä tahdoin ehdottomasti tutkailla myös myyntipöytien tarjontaa. Ihmisten kaikottua näytössalista ennätysnopeasti piti käyttää tilaisuus hyväksi ja kuvata päivän asu kerrankin vähän erilaisessa ympäristössä. Rivikaupalla tyhjiä tuolia, ei vaan voinut vastustaa! (Kuvasta kiitos Envialle.)

Päivän asu 19.3.2011
Hevoskuvioinen paita ja neuletakki H&M Divided; tekonahkashortsit Lindex;
korut Kalevala ja H&M men; laukku Seppälä; saapikkaat Vagabond (Muscat).

Kesää kohden kaikkia muotitapahtumia alkaa olla taas enemmän, nyt tiedossani on ainakin yksi hyvin mielenkiintoiselta vaikuttava projekti aivan siinä kesän korvalla. Ja lisää taatusti ilmaantuu, kun kerran vietetään kulttuuripääkaupunkivuotta. Turku-aiheisista tapahtumista ynnä muista voi muuten lukea Turku-blogista, joka on ollut pystyssä jo hyvän tovin mutta jonka alkutaipale on ollut hieman sanoisinko tahmea. Kunhan omat kiireeni tästä vähän helpottavat niin voin ruveta järkkäilemään kaikkia niitä juttuja mitä on mielessä pyörinyt. Sitä odotellessa.

Sunrise Avenue – Out Of Style [2011]