Tämä viikko on ollut niin työntäyteinen etten ole oikein muuta ehtinyt edes tehdä, joten jatketaan vielä yhden postauksen verran kevätjuttuja. Bongasin Vagabondin fb-sivulta mainoskuvia tämän vuoden kevät/kesä-malliston kengistä ja huokailin ihastuksesta. Kuvissa on jotenkin niin ihanan huoleton tunnelma! Nyt kun talvi alkaa selkeästi olla jäänyt taakse (aamuista lumisadetta ei oteta huomioon) niin tässähän melkein jo alkaa odottaa kesää. Ei sillä etteikö kevätkin olisi kaunista aikaa, mutta kyllä mulle teepaitakelitkin kelpais vaikka heti.

Vagabond SUMMER/SPRING 2011

Vagabond SUMMER/SPRING 2011 Vagabond SUMMER/SPRING 2011

Vagabond SUMMER/SPRING 2011

Selaillessani sitten Vagabondin nettikauppaa huomioni ei kuitenkaan kiinnittynyt mihinkään varpaat paljastaviin kesäpopoihin, vaan alkukeväisempiin Dee-nilkkureihin. Ensimmäinen mielikuva on Pistolit, mikä ei sinänsä liene mikään ihme – sen verran tehokkaasti ovat edullisemmat kenkävalmistajat inspiroituneet tuosta Acnen hypetetystä mallista. Itse en raaski laittaa melkein neljää sataa euroa kenkiin, olivat ne kuinka parhaat tahansa. Nykyään sentään voin jo pulittaa jalkineista satasen tai joskus vähän ylikin, sillä hinnallakin tosin olen jo pohtinut hankintaa jokaiselta mahdolliselta kantilta katsottuna.

Vagabond: Dee

The perfect pair with denim! Detailing on back adds stylish flair to these mid-boots with chunky heels.

Oi että, voin hyvin kuvitella Deet yhdistettynä sinisiin farkkuihin! ♥ Olen muutenkin nyt innostunut farkuista (ja ylipäätään housuista), osittain varmasti siksi että männävuosien leggingsien ja hame/sukkahousut-kombon suosiminen on havahduttanut mut siihen, että kiloja on hiipinyt lisää ympäri kroppaa. Toki vaaka kertoo samaa tarinaa, mutta kun en ole vaa’alle niin usein astunut niin en ole sisäistänyt muutosta ajoissa. Elintapojen remontointi toivottavasti auttaa paitsi olon paranemiseen, myös siihen että vielä jonain päivänä mahdun taas vanhoihin lempifarkkuihini.

Kävin tänään kaupungilla ja Nilsonilla sattui jopa olemaan näitä popoja, tietysti koossa 38 ja 40 eikä just sitä mun kaipaamaa kolmeysiä. Deet tuntuivat vähän samanlaisilta kuin Muscatit, mutta näyttivät tietysti jalassa täysin erilaiselta. Laitoin tänään tarkoituksella Muscatit kun lähdin kaupunkiin ja yllättäen mun jalat eivät vaikuttaneet yhtään rasittuneilta koroilla kävelystä. Ehkä voisinkin hankkia myös korolliset matalavartiset nilkkurit, noin matalaa korkoa kun selvästikin pystyn silloin tällöin käyttämään.

(Kuvat: Vagabond)