Mulla on ollut selkeästi kaksi maanantaita peräkkäin. Työt ei luonnistu, kamala väsymys päällä koko ajan, pää kumisee tyhjyyttään. Hetkittäin tulee inspiraation leimahduksia, mutta väsymyksen takia ne jäävät pyörimään mielen perukoille. Yhden rästihomman sentään sain tehtyä, viiva listasta yli. Huh. Monta kohtaa tosin vielä viivaamatta.

Päivän piristys: puhelu vanhan opiskelukaverin kanssa. Soitti kuulemma vahingossa, piti kai jollekin muulle J:lle soittaa, mutta vaihdettiin kuulumisia neljänkymmenen minuutin ajan. Huippua! Voi että kun pääsisi taas Jyväskylään ja näkisi kaikkia ihania ihmisiä siellä.

Tykkään myös Felinen heittämästä haasteesta, ehkä sen takia kun yleensäkin pidän kaikista haasteista ja meemeistä ja testeistä ja gallupeista jaja… Saatan kyllä vähän luistaa siitä, että ihan oikeasti joka päivä naputtelisin vastauksen yhteen uuteen kohtaan. Aloitetaan siis.

Päivä 1 – Esittele itsesi

Omakuva huhtikuussa '11 Olen Jose, oikealta nimeltäni Johanna, hei vaan hei! Asun Turussa kävelymatkan päässä keskustasta, kodin jaan maailman parhaimman avopuoliskon kanssa. Olen kotoisin maalta (♥) ja kaupunkilaistuin 19-vuotiaana, kun muutin vuodeksi opiskelun perässä niinkin isoon cityyn kuin Karjaa. ;) Sieltä matka jatkui Keski-Suomeen ja Jyväskylään, josta muutin alkuvuodesta ’08 takaisin synnyinseuduilleni. Koulutukseltani olen mediatekniikan insinööri ja eniten kiinnostusta sekä osaamista on webbihommiin, joiden parissa teen myös töitä. Suoritin vapaaehtoisen varusmiespalveluksen Porin Prikaatin saapumiserässä II/08, sotilasarvoni on reservin kersantti.

En juo kahvia (enkä pidä sen tuoksusta), teetä taas lipitän yleensä useamman kupillisen päivässä. Olen neuroottinen perfektionisti ja siivousaddikti, kotona välillä kuulemma vähän natsikin. Kannatan kotimaisuutta ja kierrätän niin hyvin kuin osaan ja pystyn. Useimmiten olen kaikkialta myöhässä, paitsi julkisista kulkuvälineistä ja töistä. Intti ei tähän vaivaan auttanut, vaikken siellä myöhästellytkään… Kesäisin olen motoristi, prätkäni on valtamerilaivaa muistuttava keltainen Honda CBR 600 F (vm. ’87). Olen kissaihminen ja possufani jo pienestä pitäen: possu jalkaani on jo tatuoitu ja seuraava leima tulee olemaan kissa-aiheinen.

Luonteeltani olen avoin ja enimmäkseen iloinen, puhua pälpätän enemmän kuin muut jaksavat kuunnella ja kiljahtelen innosta kivoja juttuja kohtaan. Näytän hyvin usein siltä kuin tuossa kuvassa, selitän kädet joka suuntaan viuhtoen. Tykkään kaikesta kauniista ja jollain tapaa inspiroivasta – on se sitten mielenkiintoinen persoona, taideteos, kaunis päivä, lehtiotsikon fontti, väriyhdistelmä tai vaateketjun hyvin toteutettu mainoslehtinen. Fiiliksestä riippuen mikä tahansa voi olla mielettömän inspiroivaa.

Mulla oli 10 vuotta silmälasit, mutta runsas vuosi sitten kävin laseroitavana ja nyt nenälläni keikkuu ainoastaan aurinkolasit tarvittaessa. Oi sitä vapauden tunnetta! Tietokonenörtteilyn ja prätkäilyn lisäksi harrastan Elixiaa, tämän hetkiset suosikkituntini ovat Fitness Fusion ja Elixia Power (vastaa BodyPumpia). Sain jokin aika sitten houkuteltua miehenkin mukaan ja nyt on kiva käydä treenaamassa yhdessä! Herra ei tosin enää parin tuntikokeilun jälkeen uskalla tulla mun kanssa mihinkään tunnille vaan saleilee ainoastaan, mutta eiköhän se siitä vielä muutu kun kunto ja treenausinto kasvaa.

Yksi suuri intohimoni on valokuvaus, josta haaveilin joskus ammattia mutta ymmärsin sitten ettei se ole mua varten. Kamerani on vuosi sitten hankittu Nikon D90, jota rakastan syvästi. Linssinä on yleensä 35 mm f/1.8 mutta toisinaan myös 18-105 mm f/3.5-4.5 VR -zoomi. Pikkupokkarina oranssia Canonin taskumallia Ixus 130. Intohimoksi voitaisiin ehkä laskea myös bloggaaminen (kyllä, kahdella geellä), olen kirjoittanut jonkun sorttista nettipäiväkirjaa vuodesta 2001 lähtien. Blogin kautta olen myös tavannut ihania ihmisiä, jotka ovat jääneet pysyvästi kaveripiiriini. ♥

En äänestäisi mistään hinnasta perussuomalaisia.

Lykke Li – Wounded Rhymes [2011]