Viime aikoina on ollut viikonloppuiltaisin kaikkea äksöniä niin paljon, että vierähti muutama viikko kun en ehtinyt kotikotona käymään. Lauantaina paineltiin äijelin kanssa maaliostosten kautta maalle viettämään rentoa iltaa mm. ulkosaunan parissa. Miten mahtavaa olikaan tauon jälkeen istahtaa lauteille ja nauttia kunnon löylyistä! Saunomisen pimeässä syysillassa voittaa ainoastaan saunominen pimeässä talvi-illassa ulkona ollessa miinusasteita parikymmentä ja rapiat. Pakkanen ja lumi, joko te kohta tuutte?

Mun mussukat <3

Saunaakin ikävämpi mulla oli tietysti meidän suloisia karvatassuja! Siellä ne odottivat, tuvan uusvanhalla sohvalla kylki kyljessä ja umpiunessa – on vissiin aika mukava nukkumapaikka sellainen samettipintainen sohva. Aamulla noustessani jätin salin oven hetkeksi lukitsematta ja hups vain, muutamaa minuuttia myöhemmin kummatkin karvalapset olivat kerällä puoliskon jaloissa.

Miskan talvikarva

Miska on vaihtanut jo talvikarvaan, joka on aivan älyttömän paksua ja tiheää. Näyttää koko kissa ihan palluralta, vaikka aika hoikka oikeasti onkin. Eikä taida Dharmallakaan enää kesäkarvaa olla, muutosta ei vain lyhyessä karvassa niin helposti huomaa. Seuraavalla kerralla pitääkin muistaa furminoida ainakin Miska, pitkät karvat tykkäävät mennä välillä vähän takkuun. Ja eiköhän Dharmakin oman osansa saa, lähtee irtokarvat pois eikä mene turhaan suuhun asti.

The Sounds – Crossing The Rubicon [2009]