Mun on syytettävä – ja kiitettävä – Mariaa, että a) ostin taas yhdet kengät sekä b) löysin vihdoin simppelit mustat nahkaiset kesäsandaalit ilman lättäpohjaa. Vagabond pelasti jälleen, ja sattuipa kenkäpari olemaan sopivasti alessakin merkin omassa verkkokaupassa. Maanantaina laitoin tilauksen menemään, tänään lomalla ollut puoliskoni oli kuitannut paketin mun ollessa töissä. Eikä tuolta Vagabondin kaupasta tule nykyään enää postikulujakaan, loistavaa palvelua!

Kengän nimi on Ios, väri musta ja seitsemän sentin korko mallia kiila:

Vagabond: Ios

Jalkani ovat tykänneet taas vähän vihoitella, kun olen talsinut lähinnä Converseissa tai muissa matalissa tennareissa. Olen liian laiska kantamaan mitään vaihtokenkiä mukanani ja koroilla on hippasen hankalaa pyöräillä, siispä jalkaan eksyy useimmiten matalat popot. Olisi mulla parit kiilakorot kaapissa jo ennestään, mutta ne ovat sen verran korkeita etten ole uskaltautunut ne jalassa painelemaan fillarin selässä. Kuvan kaunokaisten pohja on oikein passeli: jalka pääsee asettumaan paremmin mutta koron ja platon välinen ero ei ole liian suuri.

Nyt sitten vain sandaalisuotuisia kelejä tänne suunnalle, kiitos! Huomenna koittaa viimeinen työpäivä ennen lomaa ja siitä eteenpäin saisi tilaamani lomasäät saapua tänne pohjolaankin. Tällä hetkellä ei kovin lupaavalta näytä ainakaan tuo loman alku, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta kun sääennusteet eivät osu yksiin todellisen säätilan kanssa. Toivossa on hyvä elää.