Käväisin viikonloppuna pääkaupunkiseudulla ja yövyin armeija-aikaisen tupakaverini luona. Oli hauskaa vaihtaa taas kuulumisia ihan kunnolla, edellisestä kerrasta kun oli hurahtanut jo ties miten pitkään. Pääsin vihdoin myös tutustumaan kahteen suloiseen kissaneitiin, jotka tulivat taloon keväällä.

Olga
Olga

Tämä karvatassu on Olga. Olga on toveruksista nuorempi ja vielä aika pentumainen. Se ei pidä suljetuista ovista ja vessaan mennessä oven takaa alkoikin hyvin nopeasti kuulua epätoivoista maukumista. Voi pientä.

Sylvi

Valkeakarvainen Sylvi on himpun verran Olgaa vanhempi. Sillä sattui olemaan juuri kiima-aika, joten neiti oli kovin hellyydenkipeä. Aamuyöstä havahduttuani johonkin ei kulunut montaa sekuntia, kun Sylvi jo loikkasi viereeni kehräämään.

Kissakaverukset

Olgan ja Sylvin edustama rotu Devon Rex oli itselleni tätä ennen aika tuntematon, olen siis jälleen yhden asian verran viisaampi. Alkuun tuntui kuin ne ei olisi edes kissoja olleet, kun karva olikin peruspörrön sijaan lyhyttä ja samettisen pehmeää. Nopeasti siihen kuulemma tottuu ja muut kissat alkavat näyttää kamalan isoilta. ;)

Piilossa

Tämän yökyläilyn seurauksena kissakuumeeni nousi taas pari astetta, voi että mäkin haluan oman karvapalleron! Olisi se mahdollista kunhan vain tämä pirun remontti tulisi valmiiksi… No, ainakin ehtii valmistautua.

Samuli Putron koko tuotanto [Spotify]