Kerroin jokin aika sitten yhteistyöstä nettikauppa Zalandon kanssa, nyt olisi aika kurkata sieltä tulleeseen pakettiin. Ei varmaan ollut vaikeaa arvata, että sydämeni sykki eniten eräälle herkulliselle kenkäparille..? Vagabondin syysmallistosta, kuinkas muutenkaan. Tällaiset kaunokaiset lähi-Siwasta noutamastani paketista kuoriutuivat:

Vagbond: Grace

Kyseessä on kollaasissakin mukana olleet Grace-nauhamonot, jotka alun perin iskostuivat verkkokalvoilleni elokuun lopun Jyväskylän reissulla. Jätin silloin kuitenkin ostamatta ja etsiskelin myöhemmin kenkiä Turusta, mutta täällä niitä ei näkynyt olevan liikkeiden valikoimissa lainkaan. Onneksi Zalando pelasti ja nyt voin mennä viilettää onnellisena korot syksyisillä kaduilla kopisten!

Metalliyksityiskohdat

Kesä meni pitkälti matalilla kengillä tallustellen ja sen kyllä huomaa, jalkapöytä kipeytyy vähän väliä. Gracet korjaavat asian loistavasti: korko on tukeva eikä liian korkea, muovinen pohja tuntuu kumimaiselta ja siksi hyvältä jalassa. Mikä tärkeintä, nuo jalassa pystyy pyöräilemään! Korkoa noissa on 8 cm ja platoa 2 cm, oikein sopivasti siis. Pitkästä aikaa sellaiset korolliset popot, joilla voisin kävellä pidempäänkin.

Onhan nämä ehkä vähän ysärit, kuten kesällä hankkimani kiilasandaalitkin. Mutta ei kai se mitään haittaa? :) Eiköhän se ysärimuoti kohta sieltä jo iske taas täydellä teholla… Tiukat, napaa vilauttelevat paidat aion kyllä jättää tällä kertaa väliin!

Samuli Putro – Elämä on juhla [2009]