I Think It’s Going To Rain -blogin inspiroimana muistin kerrankin tarttua kameraan (ja pari kertaa myös luuriin) pitkin maanantaita päivä kuvina -postausta silmällä pitäen. Muistelin tehneeni tällaisen edellisen kerran vuosi sitten, mutta näköjään siitä onkin jo kaksi vuotta… Ihan oikeasti?! Niin se aika tosiaan vierähtää. Turha ehkä siis edes ajatella, että voisin näitä tehdä useammin, kun en välttämättä kuitenkaan sitten muista asiaa toteuttaa. :P

10.3.2014 aamu

Klo 05.46
Nousen ylös, puolisko on jo lähdössä töihin. Aamupesun jälkeen puen vaatteet, meikkaan ja kauhon lennossa suuhuni pienen kulhollisen muroja.

Klo 06.29
Melonipäinen Quasimodo valmiina astumaan ovesta ulos. Lähtiessä on vielä sen verran hämärää, että heitän varmuudeksi heijastinliivin päälle – mielestäni on parempi näkyä liikaa kuin liian vähän. Aurajokea ylittäessäni ihailen auringonnousua.

10.3.2014 päivä

Klo 06.58
Saavun toimistolle ja laitan koneen päälle. Kaivan repusta viikonloppuna ostamani Reino-tennarit ja hihittelen hetken uusille superpäheille toimistomonoilleni ennen kuin tartun päivän töihin.

Klo 11.07
Lounastan työkavereiden kanssa Maunossa, päivän keitto on tomaattivuohenjuusto.

Klo 15.28
Lähden toimistolta, taivas on harmaa. Poikkean matkalla Rajalassa ja päädyn ostamaan objektiivin, joka ei tietenkään ole Manic Monday -tarjouksessa. Loppumatkan saankin sitten polkea sateessa, onneksi suht kevyessä sentään.

10.3.2014 alkuilta

Klo 16.22
Aloitan siivoamisen vaihtamalla lakanat, Kaivot pois ja Finlaysonin geometrisiä kuvioita tilalle. Imuroin työhuonetta lukuun ottamatta koko asunnon, puolisko hoitaa oman alueensa ja suostuu myös pesemään vessan.

Klo 18.19
Urakka on valmis ja puhdistettuani Dysonin huolellisesti voin viimein laittaa sen kaappiin odottamaan seuraavaa siivouspäivää.

Klo 18.46
Heitän suuhuni pari juustonäkkäriä sekä turkkilaista jugurttia, siinä sivussa lueskelen sisustuslehtiä. Syömisen jälkeen käyn suihkussa.

10.3.2014 ilta

Klo 19.52
Testailen uutta objektiivia (25mm f1.8) ja huokailen ihastuksesta. Ai että, miten nopea tarkennus! Olen tyytyväinen hankintaani ja tuumaan, että pitääkin muistaa laittaa edellinen kakkula (17mm f2.8 Pancake) myyntiin mahdollisimman pian.

Klo 20.07
Istahdan teekupin ja suklaapalan kanssa koneen ääreen. Yritän soittaa äitille, joka ei vastaa mutta soittaa myöhemmin takaisin. Selaan Facebookia ja luen blogeja. Keksin naputella pikaisen postauksen itsekin.

Klo 22.49
Kone on kiinni ja hampaat pesty. Valitsen vaatteet seuraavaksi päiväksi, aamuisin kun en jaksa vaivata unisia aivojani sellaisella toiminnalla. Musta pitkähihainen Nanso by Katri Niskanen tunikamekko on löytö Nanson ystävänpäiväalesta: normaalihinta 80 e, mä pulitin vaivaiset 24 e.

Klo 22.52
Sujahdan puhtaiden lakanoiden väliin ja tarkistan aamun herätykset. Jutskaillaan hetki äijelin kanssa, sitten vaan unta palloon.

Coldplay – Mylo Xyloto [2011]