Vuosiluku saatiin onnistuneesti päivitettyä seuraavaan enkä päätynyt synnärille vanhan vuoden puolella, peukku sille. Alkuillasta alkoi tosin olla varsin mielenkiintoisia tuntemuksia ja ehdin miettiä tuleeko yöllä lähtö, mutta ei sentään – yhtenä pakettina täällä ollaan edelleen. Olo on tänäänkin kyllä ollut vähän kummallinen, joten saa nähdä kuinka pitkään tässä saadaan vielä odotella ennen kuin aika on kypsä. Ensi viikolla se the päivämääräkin jo koittaa, ettei sen puoleen. Hurjaa ajatella, että tämän kuun aikana meille tulee vauva!

Vuoden viimeinen auringonlasku
Kuukin möllöttää taivaalla

Eilen oli pakko käydä bloggaamisen lomassa ikuistamassa, kun aurinko värjäsi taivaan viimeistä kertaa vuonna 2014. Aikamoinen vuosi se olikin, vaikkei se ehkä blogissa näkynyt. Oikeasti, mua ihan nolottaa miten surkea bloggaaja olin vähän läpi vuoden suunnitelmistani huolimatta. No, jospa asia korjaantuisi tänä vuonna? Palaan viime vuoteen erikseen koontipostauksilla tuttuun tapaan, näin äitiyslomalaisena olen kerrankin jopa ehtinyt aloittaa urakan.

Nachohässäkkä
Autotallissa
Tervetuloa uusi vuosi!

Vuotta vaihdoimme tosiaan maalla ystäväperheen hoteissa. Samalla kaavalla mentiin kuin useampana edellisenä vuotenakin (2013/2012/2011/2010) eli ruokaa, saunaa ja muutama raketti lapsen iloksi. Illan menyy käsitti tällä kertaa nachohässäkkää, jota emme ole tehneet kotona pitkään, pitkään aikaan. Omaan kasvisversiooni heitin nachojen lisäksi papusekoitusta, salsaa, juustokastiketta, creme fraichea, Aura-juustoa sekä tuoretta ananasta; lautaselle toki myös guacamolea kylkeen. Ja hyvää oli! Kuohuvaa emme lopulta korkanneet lainkaan, jouluna saamani Lehtikuohukin jäi juomatta kun ei vain tehnyt mieli. Teimme ehkä myös ennätyksen siinä, että painuimme koko sakki pehkuihin yhteen mennessä – vanhuus ei tule yksin. ;)

Dharma patsastelee

Tänään aamupalan jälkeen pyörähdimme vielä meillä kotikotona ennen kuin suuntasimme takaisin kaupunkiin, siskon porukkakin oli selvinnyt aatosta suurin piirtein ehjänä. Vastikään 14 vuotta täyttänyt kissarouvamme Dharma hyöri paikalla myös, ehti hetken koisata mun sylissä sohvalla ja kotvan kuluttua löytyikin jo patsastelemasta terassin pöydällä. Kamera kun sattui olemaan sopivasti hollilla, sain napattua rouvasta vähän kuin synttäripotretin.

Kuningasidea – Nimi on enne [2014]