Olen taas aivan liian väsynyt saadakseni mitään järkevää ulos päästäni, edeltävät yöt ovat menneet turhan pienillä unimäärillä kun olen liian innoissani kaikesta. Nyt sen on huomannut hyvin, miten työ häiritsee vapaa-aikaa! Tänään ilmeisesti on seinä vastassa, koska olen ollut jo pari tuntia suunnilleen puoliksi unimaailmassa. Lätkäisenpä siis vielä muutaman kuvan viikonlopulta, nämä otokset ovat sunnuntailta.

Kissat
Minniä ja Patea kuumuus uuvutti. Minni myös huijasi itselleen pitkän rapsutustuokion.

Aamupala
Sunnuntain kevyt aamiainen, vai oliskohan tämä ennemminkin brunssi?

Jäämeloni
Pakastimessa kylmennyt vesimeloni todettiin oivalliseksi kesäherkuksi.

Varpaat
Kesävarpaat!

Mölkky

Tuona sunnuntaina uhmattiin aurinkoa oleskelemalla pihalla mm. mölkyn parissa. Päät suojaten ja aurinkorasvakerros iholla, tietystikin. En aiemmin tiennyt edes mikä mölkyn periaate on, mutta nyt kun pääsin kokeilemaan niin oli aika kivaa. Olen selkeästi vähän myöhäisherännäinen tämän(kin) asian suhteen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, as they say.

Nyt siirryn iltapalalle ja katson siinä samalla jakson Gossip Girlia. Missasin kolmannen tuotantokauden Suomen alun sunnuntaina, joten katsoin sen netistä – ja saatoin erehtyä katsomaan muutaman jakson lisääkin. Nyt en enää tahtoisi lopettaa kesken! Ehkä parempi näin, en mä kuitenkaan näin kesällä muistaisi koskaan olla television ääressä johonkin tiettyyn aikaan.