Perjantaina ennen Tampereelle lähtöä käväistiin suunnitelman mukaan äijelin kanssa Turku Design Now! -joulumyyjäisissä Tonfisk Designin tehtaalla Ketarantiellä. Glögi- ja piparitarjoilu jouduttiin valitettavasti skippaamaan miehen hermostuttua mun jahkailuihin ostosten suhteen, mutta ei se haittaa – tein nimittäin löytöjen löydön!

Puukahvalaukku

Klo Designin puukahvalaukku Hyrrä-kuosilla on ollut haaveissani siitä asti kun sen ensimmäisen kerran näin, ja nyt vihdoinkin toteutin haaveeni. Asiaa edesauttoi mukava myyjäistarjous ja vielä mukavampi TDN-postituslistalaisten extra-ale, kuutisenkymppiä tiskiin ja veska oli siirtynyt hellään huomaani. Värin suhteen arvoin jonkun (= miehen mielestä liian pitkän) aikaa, päädyin lopulta tuohon limenvihreään vaaleanharmaan sijaan. Ihana väripilkku pimeän talven keskellä.

Tampereelle tuliaisiksi valikoitui KUI Designin kauniin harmaa pupukuosinen keittiöpyyhe. Turkulaisilla merkeillä on kaikkea ihanaa sisustustavaraa, jotain on ehdottomasti hankittava omaankin kotiin sitten kun remonttikuviot ja sisustusajatukset tästä selkiytyvät.

(Kuvasta kiitos Akkikille!)