On kyllä ollut aivan ihanaa olla vapaalla! En ihan kaikkea ole ehtinyt tehdä mitä suunnittelin, mutta nautiskelen nyt siitä kun ei periaatteessa ole kiire mihinkään. Tänään illalla sisko tulee piiiiitkästä aikaa tänne ja lähdetään porukalla laivalle! Huomenna kun tullaan takaisin niin voidaankin jo aloittaa pääsiäisen vietto, ja perjantaina sitten K-serkku paukauttaa myös maisemiin. Mutta seuraavaksi kuvia eiliseltä, tältä näytti yksi lomapäiväni:

Aamu

Klo 08.20
Heräsin ajoissa, koska piti olla hammaslääkäri heti aamusta. Se siirtyi ensi viikolle, olinpahan siis kerrankin jo ihmisten aikaan hereillä vapaapäivänä!

Klo 08.42
Kävin heittämässä veroilmoituksen postilaatikkoon, kun sitä ei voinutkaan täyttää netissä.

Klo 09.54
Koneen ääressä kera aamuteen, päivitin blogia yms.

Iltapäivä

Klo 11.03
Bussipysäkillä. En ole vieläkään saanut aikaiseksi kaivaa fillaria talvisäilöstä, kun nuo kelit nyt ovat olleet mitä sattuu. Ensi viikolla menen kyllä pyörällä töihin!

Klo 11.32
Kaupungissa kävin mm. hakemassa Punanaamiosta rekvisiittaa sekä etsin sopivaa raitapaitaa Ranska-teemaista risteilyä varten.

Klo 12.43
Mia nappasi mut kyytiin ja käytiin niillä pikaisesti. Mini sanoo moi.

Klo 14.30
Visiitti Myllyyn ratkaisi mm. raitapaitaongelman. Lindexin lastenpuoli rocks!

Klo 14.53
Käytiin kotimatkalla Länsikeskuksen uudessa Prismassa tuhlaamassa läjä etukuponkeja, yhdellä hoitui lounas edullisesti PizzaBuffassa. Kunhan saavat pitsat tarjoiltua vähän lämpimämpänä niin voittaa Raxin mennen tullen.

Klo 15.45
Viimeiseksi kruunattiin ähky superhalvoilla jätskiannoksilla. Ei muuten tarvinnut syödä illalla enää mitään! Eikä oikeastaan vieläkään ole yhtään nälkä…

Ilta

Klo 17.39
Suunniteltiin erästä mainosjulistetta, Desthea ilmestyi myös paikalle.

Klo 20.20
Tyttöjen lähdettyä heitin hiusvärin päähäni. Nyt on aika kiva kuparinsävy, en taida pestä hiuksiani enää ikinä ettei väri tästä haalistu.

Klo 22.02
Nökötin koneella: lueskelin blogeja ja päivitin (taas) omani, kun messupostaus sunnuntailta oli sopivasti luonnoksissa.

Klo 23.27
Ei muuta kuin unta palloon ja uutta päivää odottamaan!