Kevyt pieni blogitauko ollut tässä jälleen, tämä marraskuu on tosiaan ehkä sitä kaikista epäinspiroivinta bloggausaikaa vuodesta. Nyt ollaan päästy jo siihen vaiheeseen, ettei valoa näe muuta kuin toimiston ikkunasta – ja usein päivälläkin keli on niin harmaa, että tuntuu kuin valoa ei olisi lainkaan. Kaiken lisäksi olen painanut duunia tukka putkella eikä muuta oikein ole ehtinyt edes tehdä, tämäkin viikonloppu on hyvin pitkälti kulunut ylitöiden merkeissä. Noh, ainakin tili kiittää palkkapäivänä.

Dear Design

Ajan puute yhdistettynä järjettömään syysväsymykseen on ollut sitä luokkaa, että saan nyt vasta aikaiseksi blogata parin viikon takaisesta tapahtumasta. Vinkkasinkin taannoin uudesta design- ja käsityötuotteiden myyntitapahtumasta, joka kantaa nimeä Dear Design ja on suunnattu erityisesti Turun seudun pienille käsityöyrittäjille sekä nouseville kyvyille. Kävin silloin aamupäivästä heti kuvaamassa Hansan meininkejä, tässä tulee nyt hieman maistiaisia millaisesta häppeningistä oli tällä kertaa kyse.

Planet Star
Planet Starin korviksia ja pussukoita, ihania värejä ja kuoseja!

JannikWear
Planet Starin tuotosten lisäksi rekillä roikkui JannikWearin päheitä toppeja.

MINNAmeLINNA
Viereisessä pöydässä oli MINNAmeLINNAn suloisia juttuja, mm. retrohenkisiä lastenvaatteita ja värikkäitä keppihevosia.

Superupee
Superupee ja kaikkea kivaa kotitavaraa.

Katri Vanhatalo & Maarit Nieminen
Mustaa ja upeaa by Katri Vanhatalo & Maarit Nieminen.

T:mi NämäKädet / J. Rajala T:mi
T:mi NämäKädet / J. Rajala T:mi myyntipöydässä oli hienoja metalliasioita.

HappyGoLucky
Rivissä HappyGoLuckyn söpöjä pehmoja.

Ihanna Design
Vasemmanpuoleisella rekillä Ihanna Designin mekkoja, taustalla taas…

T:mi Hippapuku
T:mi Hippapuvun kauniita samettimekkoja pitsikauluksella. Mulle yksi, kiitos!

Itse lähdin tällä kertaa myyjäisistä tyhjin käsin kotiin, mutta ispiroiduin ihan kiitettävästi juttuja katsellessani. Se vaan on niin mahtava nähdä miten jotkut osaavat! Mä kun en handlaa tuota käsillä tekemistä alkuunkaan… Eniten inspiraatiota tulee omaan tyyliin ja sisustukseen, toisinaan myös siihen mitä osaan eli web-suunnitteluun tai valokuvaukseen.

Toivottavasti saadaan Dear Designista vakiovieras Turun myyjäistarjontaan!