1. Värjäsin pari päivää sitten hiukset, mutta ne näyttävät aika samalta kuin ennenkin. Hivenen ehkä punaisempaa ruskeata nyt, pääasia oli että maantienharmaan juurikasvun sai piiloon.
  2. Tarvitsisin lauantaiksi muutaman digikuvan teetettyä, mutta jopa monivuotinen vakiopaikkani oli lisännyt hintoihinsa käsittelymaksun. Tästä järkyttyneenä keskeytin tilaukseni enkä tiedä miten ratkaisisin ongelman, tulostintakaan kun mulla ei ole.
  3. Leikin jälleen opiskelijaa ja lähden tänään illalla Lemmenlautalle. Linnan juhlat -teemaan sopiva asu löytyi pääasiassa omasta kaapista, loput osat lainasin siskolta. Toivottavasti jalat kestävät illan verran korkokenkiä, huomista varten taidan ottaa jotkut matalammat popot.
  4. Huomisen päivän vaatetus on vielä miettimättä, jaiks. Alun perin suunnitelmissa oli laittaa tekonahkashortsit jalkaan, mutta taidan sittenkin päätyä paljettihameeseen. Kun vain vielä keksisi jotain mitä laittaa hameen seuraksi.
  5. Ennen risteilylle lähtöä ehtii kuitenkin tapahtua vielä jotain, joka jännittää mua jo etukäteen. Kyseessä ei ole mikään maailmaa mullistava juttu, mutta mulle henkilökohtaisesti se on aika iso askel. Palataan aiheeseen tuonnempana. EDIT: tapahtuukin vasta myöhemmin, olin vähän sekaisin päivissä…
  6. Loppuviikko mulla on aika täyteen varattu eikä koneella varmaan ehdi pahemmin istua. Blogin pariin palailen todennäköisesti ja toivottavasti viimeistään sunnuntaina. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille siis!